Onvo Ov 13 X Plus 2025 alınır mı?

Daha fazla  
Scooter sekmesi olmadığı icin buraya yazmak zorunda kaldım ev ile kütüphane arasında ve universite arasinda gideceğim yaklaşık günde 10 15 Km yapacağım. Evimin dönüş yolu cok tepe olduğu için güçlü bir şey istiyorum. Hepsiburada.
OV-013 X Plus 2000W Elektrikli Scooter ( 2025 ) Yeni LED Ekranlı Bu site gibi taksitle alabilecegim bir site olması lazim.
30-35 bin civarı bir bütçem var.
Önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamunaleyküm.
30 bin civarında olan 12x plus modelini öneririm. Motor fren ve arka amortisör iyiliğiyle 13ten daha iyi bence. Tabi motoru 13ün biraz daha güçlü. Her ikisi de işinizi görecektir fakat motor fren çok güzel bir şey ve arka amortisör çok önemli bir parça. Kendim 13 kullanmadım fakat bir kullanıcının arka amortisör hakkında 12x plusın daha iyi olduğunu yazdığını okudum. Motor fren de donanım olarak 13te göremedim, o kullanıcı bunu da yazmıştı. 13 hakkında detaylı araştırma yapmadım bunun dışında, youtubedan bakabilirsiniz her iki modelin de özelliklerine. Dediğim gibi ikisi de işinizi görür. 12x plus hakkında yazı yazdığım bazı konuları paylaşıyorum sizinle.

1. konu
2. konu
Daha önceden sizinle de bir konuda konuşmuşuz, bakabilirsiniz.
Daha önceden de bilgi verdiğim için daha fazla konu paylaşmıyorum burada. Bunlara ek aklınıza takılan varsa sorabilirsiniz.

12 x plus daha iyi falan değil bırakın bu oyunları. 012 nin bataryası 2 yılda ölürse 013'ün 4 yılda ölür. Batarya ömrü neredeyse iki kat daha fazla 013x plus'ın. 2 3 bin daha koyun alın şu 13'ü işte, başlatmayın 12 nize ne 12 imiş arkadaş bir alıyorsun 4 gün sonra lastik patlıyor kronik sorunlar çok fazla 12 nin

Scooter sekmesi olmadığı icin buraya yazmak zorunda kaldım ev ile kütüphane arasında ve universite arasinda gideceğim yaklaşık günde 10 15 Km yapacağım. Evimin dönüş yolu cok tepe olduğu için güçlü bir şey istiyorum. Hepsiburada.
OV-013 X Plus 2000W Elektrikli Scooter ( 2025 ) Yeni LED Ekranlı Bu site gibi taksitle alabilecegim bir site olması lazim.
30-35 bin civarı bir bütçem var.
Önerilere açığım.
aldın mı memnun musun 13 plustan?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı