Çözüldü Onvo OV22MNT200 monitör tam ekran yapılınca bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Old Major

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Monitör
ONVO OV22MNT200
Bende Onvo monitör var. Sorunsuz çalışıyor ama tek bir sorunu var. Herhangi bir uygulamayı tam ekrana aldığımda monitör açılıp kapanıyor, bug oluyor. Bu videoda gösterdim. nispeten yeni bir monitör. Sizce nasıl çözebilirim? 60 Hz yaptım, FreeSync kapattım, hiçbirisi olmadı. Diğerki monitörde denedim, çalışıyordu sorunsuz.

Bende Onvo monitör var. Sorunsuz çalışıyor ama tek bir sorunu var. Herhangi bir uygulamayı tam ekrana aldığımda monitör açılıp kapanıyor, bug oluyor. Bu videoda gösterdim. nispeten yeni bir monitör. Sizce nasıl çözebilirim? 60 Hz yaptım, FreeSync kapattım, hiçbirisi olmadı. Diğerki monitörde denedim, çalışıyordu sorunsuz.
Benimde defalarca kez yanlışlıkla yere düşürdüğüm ikincil cihaz olarak kullandığım Redmi telefonda aynı problem var. Telefon biraz zorlandığında (örnek olarak oyun oynamak) ekran hep o videodaki monitördeki gibi oluyor. Ekran hızlı hızlı gidip geliyor. Telefonu formatladım bile, fakat yine de bir çözüm bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı