Şimdi hocam model girmeden çoğu kurduğum Smart televizyon yani Android işlemcili televizyonlardı özelliklerini size geçeyim. 4K çözünürlüğü mevcut, kumandasında mikrofon mevcut kumandaya seslenerek Google'da arama yapabiliyorsunuz. İşlemcisi Android'in hangi sürü müydü onu hatırlayamıyorum fakat televizyon QLED olması lazım. OLED versiyonları var fakat hiç rastlamadım. Bütçe dostu televizyon 15-20k bandında bulabilirsiniz. Onvo'ya vereceğiniz paraya bunu alabilirsiniz. Bizim evde Phillips 65 inch OLED 4K televizyon var onu size önerebilirim bu secimlerden 1 yıl önce almıştık. 30 bin bandındaydı. Şu anki fiyatını bilemiyorum, OLED olması çok iyi bir özellik mesela OLED bir telefon kullanıyorsanız QLED ile arasındaki farkı anlarsınız. Görüntü ve renkler daha canlı. Bir de bu bahsettigim model ambilight olarak geçiyor bunlar 60Hz ile sabit değil, 165-144Hz'si mevcut bizim kutunun üstünde 165 yazıyordu sanırsam tazeleme Hz 165'di. Bu Grundig'lerde onlar yok. Alırken bunlara dikkat edin. 60hz ile sabit.