firat31 Femtopat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #1 Onvo TV almayı düşünüyorum ama Samsung 70inç'i 40bin TL'ye satıyor Onvo ise 20bin TL. Bunun nedenini bilen var mıdır? Süpheleniyorum da.
Onvo TV almayı düşünüyorum ama Samsung 70inç'i 40bin TL'ye satıyor Onvo ise 20bin TL. Bunun nedenini bilen var mıdır? Süpheleniyorum da.
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.350 Çözümler 3 15 Ekim 2024 #2 Kalite, uzun ömürlülük, sağlamlık, yazılım. Şu açıdan düşünürseniz doğru dersiniz BMW ile Fiat ikisi de araba değil mi ama arada kalite farkı var.
Kalite, uzun ömürlülük, sağlamlık, yazılım. Şu açıdan düşünürseniz doğru dersiniz BMW ile Fiat ikisi de araba değil mi ama arada kalite farkı var.
Squaxw Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 560 16 Ekim 2024 #3 firat31 dedi: Onvo TV almayı düşünüyorum ama Samsung 70inç'i 40bin TL'ye satıyor Onvo ise 20bin TL. Bunun nedenini bilen var mıdır? Süpheleniyorum da. Genişletmek için tıkla... LED'leri hızlı bozuluyor panelleri dandik.
firat31 dedi: Onvo TV almayı düşünüyorum ama Samsung 70inç'i 40bin TL'ye satıyor Onvo ise 20bin TL. Bunun nedenini bilen var mıdır? Süpheleniyorum da. Genişletmek için tıkla... LED'leri hızlı bozuluyor panelleri dandik.
The Fate Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 962 Çözümler 5 16 Ekim 2024 #4 Bandrolsüz ürün sattıklarından TRT şirkete yaklaşık 150 milyon lira ceza kesti ancak TRT'nin bandrol uygulaması tartışmalı ayrıca yargılama devam ediyor diye biliyorum. Sonuçta TV sektöründe başarılı bir şirket.
Bandrolsüz ürün sattıklarından TRT şirkete yaklaşık 150 milyon lira ceza kesti ancak TRT'nin bandrol uygulaması tartışmalı ayrıca yargılama devam ediyor diye biliyorum. Sonuçta TV sektöründe başarılı bir şirket.