KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 1 18 Ekim 2024 #1 Opalescence Diş Macunu Beyazlatıcı 133 g Yorumları, Fiyatı - Trendyol Opalescence Diş Macunu Beyazlatıcı 133 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bazıları beyazlatıcı olarak geçtiği için diş macunu olarak kullanılmaz. Diyor ama diş macunu yazdığım zamanda bu öneriliyor, anlamadım ben. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2024
Opalescence Diş Macunu Beyazlatıcı 133 g Yorumları, Fiyatı - Trendyol Opalescence Diş Macunu Beyazlatıcı 133 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bazıları beyazlatıcı olarak geçtiği için diş macunu olarak kullanılmaz. Diyor ama diş macunu yazdığım zamanda bu öneriliyor, anlamadım ben.
A ahmethts16 Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 371 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #2 İsimde diş macunu beyazlatıcı yazıyor yani muhtemelen ikisine de yarıyor kullanabilirsin. Ayrıca özelliklerinde de "beyazlatıcı diş macunu" yazıyor.
İsimde diş macunu beyazlatıcı yazıyor yani muhtemelen ikisine de yarıyor kullanabilirsin. Ayrıca özelliklerinde de "beyazlatıcı diş macunu" yazıyor.