P Parisli Dayı Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 234 11 Ekim 2024 #1 Selamlar herkese, bugün telefonum dinlendiği için kahve makinesi ararken çok uyguna bir kahve makinesi buldum bu siteden. Güvenilir mi? Muhtemelen değil ama yine de sormak istedim. İnternette taradım bulamadım bir şey . Site linki: Anasayfa | oPasaj
Selamlar herkese, bugün telefonum dinlendiği için kahve makinesi ararken çok uyguna bir kahve makinesi buldum bu siteden. Güvenilir mi? Muhtemelen değil ama yine de sormak istedim. İnternette taradım bulamadım bir şey . Site linki: Anasayfa | oPasaj
Aydın Tutak Yoctopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #2 Ben de bu sorunun cevabını aramaya çıktım. Bulabildiğim tek şey senin yorumun oldu
P Parisli Dayı Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 234 12 Ekim 2024 #3 Aydın Tutak dedi: Ben de bu sorunun cevabını aramaya çıktım. Bulabildiğim tek şey senin yorumun oldu Genişletmek için tıkla... aman hocam %99 ihtimalle dolandırıcılar emerler bititrirler kredi kartını
Aydın Tutak dedi: Ben de bu sorunun cevabını aramaya çıktım. Bulabildiğim tek şey senin yorumun oldu Genişletmek için tıkla... aman hocam %99 ihtimalle dolandırıcılar emerler bititrirler kredi kartını