Opel Astra 1.3 CDTI 2012 alınır mı?

İsmetcan

Hectopat
Daha fazla  
Hocalarım iyi sosyaller. Opel Astra 2012 1,3 ctdı buldum 500'e 250k kilometrede benzinli manuel 5 k hasar kaydı var ekspertiz falan satıcından dedi. Pazar günü aydın'a gideceğim bakmaya kullanan varsa tavsiye verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım iyi Sosyaller. Opel Astra 2012 1,3 ctdı buldum 500'e 250k kilometrede benzinli manuel 5 k hasar kaydı var ekspertiz falan satıcından dedi. Pazar günü aydın'a gideceğim bakmaya kullanan varsa tavsiye verebilir mi?

J kasa 1.3CDTI ilk üretildiğinde zamanında satın almıştık. İlk kullanıcılarından biriyiz ve 2017 yılına kadar yaklaşık 100.000km kullandık.
Kullanım süresince yakıt olarak çok memnunduk, konfor olarak maalesef çok iyi olduğunu söyleyemem çünkü altı çok alçak; şehir içi kullanımda pek rahat bir kullanım söz konusu olmuyor.
Ek olarak 1.3CDTI bu kasayı taşıyamıyor. 0-100 hızlanması 15-17sn civarında seyir ediyor, oradan tahmin edebilirsiniz.

Hocam kuzenimde var aynısı hızlanma fazla önemli değil konfor olarak da dediğiniz gibi benim doğan slx daha rahattı teşekkür ederim tavsiye için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…