Opel Astra 1.3 CDTI iyi midir?

Arkadaşlar dediklerinizi okudum ama biz bununla erzuruma falan gitmeyeceğiz İstanbul içi için ondan dolayı sorun çıkartır mı bize.

Yok hocam ne kusuru sağ olun.
O zaman biraz daha ekonomik bir araç önerebilirim. Mesela Symbol güzel araçtır, sizi üzmez. Parça açısından da çoğu yerden bulabilirsiniz. Bu arada yakıt açısından ödüllü bir araçtır, cebinizi yakmaz.

Hocam Serhat'ın arkadaşı mısınız? Ben de tanıyorum kendisini.
Arkadaşı değilim, 2016'dan beri takip ediyorum kendisini. Yaptıkları işleri bildiğim için tavsiye ediyorum. Çevremde birkaç tanıdığım dükkanında bakımlarını vs yaptırdı. Gayet memnunlar. Siz de tanıyorsanız eğer 1.3 CDTI motoru üzerindeki yaptıkları işleri vs bilirsiniz.

Aracın 5 boyası var ve 3 tane sök tak yazmış ancak sök taklar değişen olarak sayılıyor neredeyse her yerde.
Almak sana kalmış ama araba biraz feleğin çemberinden geçmiş gibi ben uzak dururdum.

O zaman biraz daha ekonomik bir araç önerebilirim. Mesela symbol güzel araçtır, sizi üzmez. Parça açısından da çoğu yerden bulabilirsiniz. Bu arada yakıt açısından ödüllü bir araçtır, cebinizi yakmaz.

Hocam babamı vazgeçirdim bu nasıl peki bunu da beğendik.

Hocam babamı vazgeçirdim bu nasıl peki bunu da beğendik.
10.000 TL hasar kaydı var ve kaput değişmiş. Ben olsam kazalı bir araca, hemde önden kazalı bir araca 255.000 TL vermem. Attığım Symbol bile daha iyi. Clio kötü değil bu arada attığınız araç kötü, iyi kullanılmış bir model bulursanız kaçırmayın.

10.000 TL hasar kaydı var ve kaput değişmiş. Ben olsam kazalı bir araca, hem de önden kazalı bir araca 255.000 TL vermem. Attığım symbol bile daha iyi. Clio kötü değil bu arada attığınız araç kötü, iyi kullanılmış bir model bulursanız kaçırmayın.

Hocam Clio'da karar kıldık fakat sahibindendeki çoğu ilanda hasar kayıtlı yazması moralimi bozuyor araştırmaya devam ediyorum Clio alacağız en fazla 260k ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı