Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 851 Çözümler 2 16 Mayıs 2024 #1 Merhaba, iPhone kullanıyorum arabam Astra 2020 sedan. Apple CarPlay bağlantısı nasıl yapılır? Araba destekliyor mu böyle bir şeyi bir bilgim yok.
Merhaba, iPhone kullanıyorum arabam Astra 2020 sedan. Apple CarPlay bağlantısı nasıl yapılır? Araba destekliyor mu böyle bir şeyi bir bilgim yok.
7 781612 Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 796 16 Mayıs 2024 #2 Venocom dedi: Merhaba, iPhone kullanıyorum arabam Astra 2020 sedan. Apple CarPlay bağlantısı nasıl yapılır? Araba destekliyor mu böyle bir şeyi bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... hocam araç hangi paket ve ekran turuncu renkli küçükse onlarda olmuyor bendede 2016 astra vardı sonradan tesla ekran taktırıp öyle kullanıyordum.
Venocom dedi: Merhaba, iPhone kullanıyorum arabam Astra 2020 sedan. Apple CarPlay bağlantısı nasıl yapılır? Araba destekliyor mu böyle bir şeyi bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... hocam araç hangi paket ve ekran turuncu renkli küçükse onlarda olmuyor bendede 2016 astra vardı sonradan tesla ekran taktırıp öyle kullanıyordum.