Opel Combo 2022 Alınır mı?

• Konuyu başlatan Mhmd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.461

Mhmd

Hectopat
Hafif ticari bir araç bakıyoruz, bir arkadaşımız 850000'e verebileceğini söyledi. Kazasız, değişensiz 68000 Km Opel Combo Otomatik 2022 model en dolusunun bir boş paketi dedi (araçlardan anlamıyorum en dolusunun bir boşu hangi paket bilmiyorum bu konuda da bilgilendirirseniz sevinirim.) Bu araba alınır mı? veya yerine hangi model araç tavsiye edebilirsiniz? Şu anlık otomatik olmasını istiyor peder bey :).

Hafif ticari bir araç bakıyoruz, bir arkadaşımız 850000'e verebileceğini söyledi. Kazasız, değişensiz 68000 km Opel combo otomatik 2022 model en dolusunun bir boş paketi dedi (araçlardan anlamıyorum en dolusunun bir boşu hangi paket bilmiyorum bu konuda da bilgilendirirseniz sevinirim.) Bu araba alınır mı? Veya yerine hangi model araç tavsiye edebilirsiniz? Şu anlık otomatik olmasını istiyor peder bey :).

Opel combo, Peugeot rifter, citroën berlingo, Toyota proace City bunların otomatik olan her paketi alınır cidden çok iyi gidiyor ve geniş çok da yakmıyor psa grubu hafif ticarileri bence çok iyi ama bütçe biraz daha fazlaysa Volkswagen Caddy daha iyi.

Opel combo, Peugeot rifter, citroën berlingo, Toyota proace City bunların otomatik olan her paketi alınır cidden çok iyi gidiyor ve geniş çok da yakmıyor psa grubu hafif ticarileri bence çok iyi ama bütçe biraz daha fazlaysa Volkswagen Caddy daha iyi.

Bunlardaki 1.5 dizel motor 2019 aralik - 2023 arasinda uretilenlerde kronik sorun var. Uzak durun mumkunse.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Opel'lerde 1.2t motorda kronik zincir problemi var 1.2t degilse baska bir problem duymadim hakkinda piyasasina sari siteden bakin eger fiyat makulse ve motor 1.2t degilse alinabilir.

Sadece Opel'lerde kullanılmayan Stellantis grubunun 1.2 Turbo Beslemeli Benzinli ünitesi bakım periyodunun uzamamasını istiyor ünitede kronik bir problem yok sadece önerilen uygun yağ kullanıldıktan sonra ve kayış zamanında değişirse problem çıkarmaz. Birisi çıkıp dedi diye son birkaç senedir böyle biliniyor, kaldı ki ünite yeni bir ünite değil uzun süredir piyasada. Artık araçların parçaları gibi yağları da özel. Kronik problemi olan bir ünite olsaydı Fiat Doblo'nun güncel versiyonunda eklenmezdi.

Son düzenleme:
Bütçe o kadar bile değil arkadaşım 300k 6ay taksit yapacak bana. Bu fiyata iyi heralde?

Bunlardaki 1.5 dizel motor 2019 aralik - 2023 arasinda uretilenlerde kronik sorun var. Uzak durun mumkunse.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Başka motor seçeneği var mı bu araçta 1.6 dedi galiba da yanlış söyledi galiba

3 senede o km fazla geldi bana.
58 olabilir 😀 emin değilim o konuda.

Hafif ticari bir araç bakıyoruz, bir arkadaşımız 850000'e verebileceğini söyledi. Kazasız, değişensiz 68000 Km Opel Combo Otomatik 2022 model en dolusunun bir boş paketi dedi (araçlardan anlamıyorum en dolusunun bir boşu hangi paket bilmiyorum bu konuda da bilgilendirirseniz sevinirim.) Bu araba alınır mı? veya yerine hangi model araç tavsiye edebilirsiniz? Şu anlık otomatik olmasını istiyor peder bey :).
Hocam Ultimate donanım Combo'nun en dolusu, Edition ise en boşu, Elegance için orta diyebiliriz. Detaylı kıyaslama için Opel bayisine danışabilir veya bulabilirseniz o yılın katalogundan kıyaslayabilirsiniz.

Haziran 2021 itibari ile 8mm zincire geçiş yapıldı, bu sorun çözüldü.
İlgilenen arkadaşlara bildirilir.

3 senede o km fazla geldi bana.

Normal.
Aracımı alalı 2 ay oldu şu an 20.000km. 😀

Başka motor seçeneği var mı bu araçta 1.6 dedi galiba da yanlış söyledi galiba

1.6D bir dönem geldi.combo'da kullanıldı mı bilmiyorum ama Grandland modellerinde kullanılmıştı, sonradan 1.5D tek dizel motor oldu.
2021 Haziran sonrasında bahsedilen kronik sıkıntı giderildi, sıkıntı devam etseydi diğer markalar ortaklıktan çekilecekti zaten.

Haziran 2021 itibari ile 8mm zincire geçiş yapıldı, bu sorun çözüldü.
İlgilenen arkadaşlara bildirilir.

Normal.
Aracımı alalı 2 ay oldu şu an 20.000km. 😀

1.6D bir dönem geldi.combo'da kullanıldı mı bilmiyorum ama Grandland modellerinde kullanılmıştı, sonradan 1.5D tek dizel motor oldu.
2021 Haziran sonrasında bahsedilen kronik sıkıntı giderildi, sıkıntı devam etseydi diğer markalar ortaklıktan çekilecekti zaten.

2022 model Combo'da Euro 6d var gosteriyor. Degisim icin de 2021 degil 2023 basi belirtiliyor aractan araca gore degisiyordur belki. 2021 model Toyota Proace'lerde bu sorunu yasayan var mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı