Opel Corsa 1.2TUltimate 2023 alınır mı?

fourleafclover

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleme:
Öncelikle merhaba. Sizden Corsa hakkında bilgi almak için bu konuyu açtım. Hatchback çok yakmayan bir araç arıyoruz. Sizce 2023 Opel Corsa 1.2t Ultimate alınır mı? Eksileri varsa söyleyebilir misiniz? Ya da başka bir araç önerir misiniz?
İlan: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...timate-orjinal-takas-destegi-1245976589/detay
Peugeot 208'e de bakabilirsiniz hocam. Bana göre tasarımı güzel. Bir de bu 1.2 motorun içinde triger kayışı bulunuyor. Yanlış yağ kullanımı veya yetersiz bakım nedeniyle bu triger kayışının bileşenleri zamanla çözülerek parçalanabilir. Bu durum, yağ pompası ve filtresini tıkayarak ciddi motor arızalarına yol açabilir hocam.

Peugeot 208'e de bakabilirsiniz hocam. Bana göre tasarımı güzel. Bir de bu 1.2 motorun içinde triger kayışı bulunuyor. Yanlış yağ kullanımı veya yetersiz bakım nedeniyle bu triger kayışının bileşenleri zamanla çözülerek parçalanabilir. Bu durum, yağ pompası ve filtresini tıkayarak ciddi motor arızalarına yol açabilir hocam.

Hocam 208'in içi çok dar deniyor öyle mi?

Hocam 208'in içi çok dar deniyor öyle mi?
Vallahi hocam 208'in içi dar mı bilmiyorum da Corsa ile 208'in yükseklik, genişliğini araştırabilirsiniz. Bir de çok yakmayan bir araç bakıyormuşsunuz 1.2 motor benzinli bir araç çok yakıyor. İsterseniz size bildiğim çok yakmayan bir araç önerebilirim ama 2016 model de 2016-2020 model ister misiniz?

Vallahi hocam 208'in içi dar mı bilmiyorum da Corsa ile 208'in yükseklik, genişliğini araştırabilirsiniz. Bir de çok yakmayan bir araç bakıyormuşsunuz 1.2 motor benzinli bir araç çok yakıyor. İsterseniz size bildiğim çok yakmayan bir araç önerebilirim ama 2016 model de 2016-2020 model ister misiniz?

2020 üstü olsa daha iyi olur diye düşünüyoruz ama aracın iyi olması yeter. Tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı