Opel Insignia 2009-2012 alınır mı?

akazanil

Hectopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS MEGALODON RTX 3060 Ti
INTEL İ5-12400F
NZXT X53 240MM AIO
XPG SPECTRIX D41 4133 MHZ CL 19 2X8
ASUS H610M-A D4
1 TB WD BLUE HDD
SEAGATE FIRECUDA 510 NVMe 250 GB M.2 SSD
WD GREEN 480GB SATA SSD
HIGH POWER ELITE 750w 80+ BRONZE PSU
ASUS GX601 ROG STRIX HELIOS WHITE EDITION CASE
Arkadaşlar ben arabadan pek anlayan birisi değilim, bütçem 500k. Zorlasam 525-535leri görür. Opel hakkında bilgi almak istiyorum. Bu bütçede 2. elde otomatik bir Insignia beni sanayicilerle akraba yapar mı? Tahminen 200-250 binde bir araba alırım. Boyasını değişenini ağır hasarını bu bütçede sorun yapacak biri değilim taklalı olmasa yeterde artar. Biraz araştırma yaptım LPG bu araca pek iyi gelen bir şey değilmiş ben alırsam LPG'siz almayı planlıyorum ne kadar az başım ağrırsa o kadar iyi benim için. Duruşunu sportifliğini alman olmasını seviyorum. İnternette triger seti değişimi bayağı masraflı diye gördüm benim bu aracı trigeri bozmadan kullanabilme yolum var mı? Piston kırmada çok varmış (bu arada böyle yazıyorum ama nedir ne değildir bilmiyorum tabii)
21 yaşında gencim nispeten son paramla alacağım gibi bir şey olacak en azından kısa vadede beni çok sıkmasın istiyorum ilk 1-2 yıl civarı.
Arabama gözüm gibi bakarım. Muayenesidir bakı mıdır eksiltmem. Bu durumda canımı çok sıkacak bir araba olur mu Insignia?
Şunu da itiraf edeyim, gaza basmayı seven biriyim arabayı çoğu zaman sakin kullanamam büyük ihtimalle.
Canımı sıkacaksada, bu bütçede aynı sportiflikte genç arabası var mıdır bilmiyorum. Tavsiye alabilirim.
Seat Leon'da hoşuma gitmiyor değil. 2013 ve üstü kasaları. Ama sanırımki oda benim bütçemde imkansız gibi bir şey.
İşi bilen abilerim bir akıl verse bana süper olur, hiç yanaşmayayım mı arabaya yoksa alınır mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.5.png
    Screenshot_4.5.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 87
1.4T, 1.6T gibi Turbo benzinli motorlar çok yakar. Uyum konusunda LPG taktırmamanızı tavsiye ederim. Dizelde 2.0 CDTI Insignia'da yakıt tüketimi gayet iyi. Yüksek hızlarda 600-650Km yolu deponun 3/2'si kadar yaktı. Kullandığıma göre motoru biraz sesli çalışıyor. ( ya da ben öyle bir araç deneyimledim ). Sorun olarak kronik Turbo hortumu patlatma sorunu harici pek bir sorun görmedim. Aldıktan sonra bakımlarını yaparsanız sizi üzmez. Alırken ağır bakımları yapılmış olanı almanı tavsiye ederim.

1.4t, 1.6t gibi Turbo benzinli motorlar çok yakar. Uyum konusunda LPG taktırmamanızı tavsiye ederim. Dizelde 2.0 CDTI Insignia'da yakıt tüketimi gayet iyi. Yüksek hızlarda 600-650km yolu deponun 3/2'si kadar yaktı. Kullandığıma göre motoru biraz sesli çalışıyor. ( ya da ben öyle bir araç deneyimledim ). Sorun olarak kronik Turbo hortumu patlatma sorunu harici pek bir sorun görmedim. Aldıktan sonra bakımlarını yaparsanız sizi üzmez. Alırken ağır bakımları yapılmış olanı almanı tavsiye ederim.

Turbo benzinli otomatiği var mıdır hocam bu araçta? Dizel olsun istemiyorum açıkçası. Bastığım zaman araba beni geriye atsın uzasın istiyorum. Çok yakma olayınını nispeten görmezden gelebilirim, benzinli otomatiği yoksa o zaman dediğiniz gibi dizel tercih edeceğim. Çünkü manueliyle gerçekten uğraşmak istemiyorum ki otomatik şanzımanlarında sorun olmadığınıda duydum haliyle otomatik almamda pek bir engel kalmıyor.

Turbo benzinli otomatiği var mıdır hocam bu araçta? Dizel olsun istemiyorum açıkçası. Bastığım zaman araba beni geriye atsın uzasın istiyorum. Çok yakma olayınını nispeten görmezden gelebilirim, benzinli otomatiği yoksa o zaman dediğiniz gibi dizel tercih edeceğim. Çünkü manueliyle gerçekten uğraşmak istemiyorum ki otomatik şanzımanlarında sorun olmadığınıda duydum haliyle otomatik almamda pek bir engel kalmıyor.

1.6T modellerinde otomatikler mevcut lakin hiç LPG takılmamış olanlardan tercihinizi kullanın.

Cosmo paket alırsanız 200le viraj dönme garantili araçtır kendisi. 1.6t olani otobanda fiyat bandinda rakipsizdir.

Arkadaşlar ben arabadan pek anlayan birisi değilim, bütçem 500k. Zorlasam 525-535leri görür. Opel hakkında bilgi almak istiyorum. Bu bütçede 2. elde otomatik bir Insignia beni sanayicilerle akraba yapar mı? Tahminen 200-250 binde bir araba alırım. Boyasını değişenini ağır hasarını bu bütçede sorun yapacak biri değilim taklalı olmasa yeterde artar. Biraz araştırma yaptım LPG bu araca pek iyi gelen bir şey değilmiş ben alırsam LPG'siz almayı planlıyorum ne kadar az başım ağrırsa o kadar iyi benim için. Duruşunu sportifliğini alman olmasını seviyorum. İnternette triger seti değişimi bayağı masraflı diye gördüm benim bu aracı trigeri bozmadan kullanabilme yolum var mı? Piston kırmada çok varmış (bu arada böyle yazıyorum ama nedir ne değildir bilmiyorum tabii)
21 yaşında gencim nispeten son paramla alacağım gibi bir şey olacak en azından kısa vadede beni çok sıkmasın istiyorum ilk 1-2 yıl civarı.
Arabama gözüm gibi bakarım. Muayenesidir bakı mıdır eksiltmem. Bu durumda canımı çok sıkacak bir araba olur mu Insignia?
Şunu da itiraf edeyim, gaza basmayı seven biriyim arabayı çoğu zaman sakin kullanamam büyük ihtimalle.
Canımı sıkacaksada, bu bütçede aynı sportiflikte genç arabası var mıdır bilmiyorum. Tavsiye alabilirim.
Seat Leon'da hoşuma gitmiyor değil. 2013 ve üstü kasaları. Ama sanırımki oda benim bütçemde imkansız gibi bir şey.
İşi bilen abilerim bir akıl verse bana süper olur, hiç yanaşmayayım mı arabaya yoksa alınır mı?
O fiyata temizleri zor hocam size masraf açar maalesef ve otomotik olanlar makyajlı 170hp olanlar onlar manuel 180 lik gibi uzamıyor ve 500 bine de bulmak zor otomatik makyajlı olanı. Paranız bütçeniz son ise daha yeni araçlara yönelin sorun yaşamak istemiyorsanız onlar da performans olarak tabi ki memnun etmeyecektir.

O fiyata temizleri zor hocam size masraf açar maalesef ve otomotik olanlar makyajlı 170HP olanlar onlar manuel 180'lik gibi uzamıyor ve 500 bine de bulmak zor otomatik makyajlı olanı. Paranız bütçeniz son ise daha yeni araçlara yönelin sorun yaşamak istemiyorsanız onlar da performans olarak tabii ki memnun etmeyecektir.

Manuel alacağım o zaman hocam.

Aynen bütçe manuele yetiyor gibi duruyor.

Ya açıkçası gidip reno Fiat falan almak istemiyorum alman olsun istiyorum Insignia aşırı cezbediyor.

Teşekkür ederim cevaplarınız icin.

Son düzenleme:
Hevesinizi kırmak istemem ama özellikle o yılların 1.4T, 1.6T ve 1.6 atmosferik motorlarını araştırmanızı öneririm. Yorulmuş bir araca denk gelirseniz, maalesef sanayiye düşme ihtimaliniz çok yüksek. Elinizdeki kısıtlı bütçeyle bu tarz araçlara girmenizi pek tavsiye etmiyorum açıkçası. Renault, Fiat gibi araçlar kalite ve görüntü anlamında sizi tatmin etmeyebilir ama yürütme, bakım, parça maliyetleri gibi konularda diğer araçlara nazaran daha uygundur. Bunların dışında, bütçeniz dahilindeki Japon grubu araçlara da bakmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı