akazanil
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- ASUS MEGALODON RTX 3060 Ti
INTEL İ5-12400F
NZXT X53 240MM AIO
XPG SPECTRIX D41 4133 MHZ CL 19 2X8
ASUS H610M-A D4
1 TB WD BLUE HDD
SEAGATE FIRECUDA 510 NVMe 250 GB M.2 SSD
WD GREEN 480GB SATA SSD
HIGH POWER ELITE 750w 80+ BRONZE PSU
ASUS GX601 ROG STRIX HELIOS WHITE EDITION CASE
Arkadaşlar ben arabadan pek anlayan birisi değilim, bütçem 500k. Zorlasam 525-535leri görür. Opel hakkında bilgi almak istiyorum. Bu bütçede 2. elde otomatik bir Insignia beni sanayicilerle akraba yapar mı? Tahminen 200-250 binde bir araba alırım. Boyasını değişenini ağır hasarını bu bütçede sorun yapacak biri değilim taklalı olmasa yeterde artar. Biraz araştırma yaptım LPG bu araca pek iyi gelen bir şey değilmiş ben alırsam LPG'siz almayı planlıyorum ne kadar az başım ağrırsa o kadar iyi benim için. Duruşunu sportifliğini alman olmasını seviyorum. İnternette triger seti değişimi bayağı masraflı diye gördüm benim bu aracı trigeri bozmadan kullanabilme yolum var mı? Piston kırmada çok varmış (bu arada böyle yazıyorum ama nedir ne değildir bilmiyorum tabii)
21 yaşında gencim nispeten son paramla alacağım gibi bir şey olacak en azından kısa vadede beni çok sıkmasın istiyorum ilk 1-2 yıl civarı.
Arabama gözüm gibi bakarım. Muayenesidir bakı mıdır eksiltmem. Bu durumda canımı çok sıkacak bir araba olur mu Insignia?
Şunu da itiraf edeyim, gaza basmayı seven biriyim arabayı çoğu zaman sakin kullanamam büyük ihtimalle.
Canımı sıkacaksada, bu bütçede aynı sportiflikte genç arabası var mıdır bilmiyorum. Tavsiye alabilirim.
Seat Leon'da hoşuma gitmiyor değil. 2013 ve üstü kasaları. Ama sanırımki oda benim bütçemde imkansız gibi bir şey.
İşi bilen abilerim bir akıl verse bana süper olur, hiç yanaşmayayım mı arabaya yoksa alınır mı?
21 yaşında gencim nispeten son paramla alacağım gibi bir şey olacak en azından kısa vadede beni çok sıkmasın istiyorum ilk 1-2 yıl civarı.
Arabama gözüm gibi bakarım. Muayenesidir bakı mıdır eksiltmem. Bu durumda canımı çok sıkacak bir araba olur mu Insignia?
Şunu da itiraf edeyim, gaza basmayı seven biriyim arabayı çoğu zaman sakin kullanamam büyük ihtimalle.
Canımı sıkacaksada, bu bütçede aynı sportiflikte genç arabası var mıdır bilmiyorum. Tavsiye alabilirim.
Seat Leon'da hoşuma gitmiyor değil. 2013 ve üstü kasaları. Ama sanırımki oda benim bütçemde imkansız gibi bir şey.
İşi bilen abilerim bir akıl verse bana süper olur, hiç yanaşmayayım mı arabaya yoksa alınır mı?