Opel Insignia OPC Line 1.6 CDTI alınır mı?

furkanlxy

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bu hafta içinde Insignia almayı düşünüyoruz. Opc line 1.6 CDTI GS exclusive paket, kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Opc line sonradan yapılma cok varmış sanırım. Yardım etmek isteyen olursa birkaç fotoğraf paylaşacağım bilgi amaçlı.

1.6 CDTI iyi güzelde ağır bakımı triger değişimi çok masraflı alırsanız bunu göze alın çünkü +100.000 lira gibi bir tutara denk geliyor ağır bakımı. Triger değişimi için motor iniyor.

Arkadaşlar merhaba. Bu hafta içinde Insignia almayı düşünüyoruz. Opc line 1.6 CDTI GS exclusive paket, kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Opc line sonradan yapılma cok varmış sanırım. Yardım etmek isteyen olursa birkaç fotoğraf paylaşacağım bilgi amaçlı.

1.6CDTI kronik zincir ve triger sorunu var.
Ortalama 100.000Km'de masraflı bir şekilde değişimi söz konusu.
Özel servislerde pek ustası bulunmuyor. Anlayan ustaya gitmek gerekiyor.
Zincir ve triger muhabbeti halledilirse sorunsuz bir 100.000km daha binilebilir.

1.6 CDTI Opel'in en sorunsuz motoru, bende 2015 Astra vardı aynı motor memnundum bakımları güzel yaptıktan sonra sorun çıkarmazdı. Şimdi Civic aldım daha yeni ondan daha memnun kaldım onu da söyleyim. OPC Line olup olmadığınıda şase numara sorgudan öğrenebileceğini düşüyorum.

Astra tarafında dediğiniz gibi bu motor daha verimli.
Insignia tarafında maalesef zincir sorunu çıkarıyor.
Aracın kasa büyük haliyle Astra motoru pek verimli olmuyor.
1.3CDTI Corsa motorunun Astra'da olması gibi düşünebilirsiniz.

1.6CDTI kronik zincir ve triger sorunu var.
Ortalama 100.000Km'de masraflı bir şekilde değişimi söz konusu.
Özel servislerde pek ustası bulunmuyor. Anlayan ustaya gitmek gerekiyor.
Zincir ve triger muhabbeti halledilirse sorunsuz bir 100.000km daha binilebilir.

Astra tarafında dediğiniz gibi bu motor daha verimli.
Insignia tarafında maalesef zincir sorunu çıkarıyor.
Aracın kasa büyük haliyle Astra motoru pek verimli olmuyor.
1.3CDTI Corsa motorunun Astra'da olması gibi düşünebilirsiniz.

Teşekkürler hocam cevabınız için bende birkaç kişiden bu sorunları duymuştum o yüzden biraz çekiniyordum, Honda Civic düşünüyorum fakat onda da motor sağlam kaporta biraz zayıf hayırlısı bakalım.

1.6 CDTI Opel'in en sorunsuz motoru, bende 2015 Astra vardı aynı motor memnundum bakımları güzel yaptıktan sonra sorun çıkarmazdı. Şimdi Civic aldım daha yeni ondan daha memnun kaldım onu da söyleyim. Opc line olup olmadığınıda şase numara sorgudan öğrenebileceğini düşüyorum.

Bende Honda Civic 1.5 benzinli almayı düşünüyorum yeni kasa mı aldınız siz ?

Teşekkürler hocam cevabınız için bende birkaç kişiden bu sorunları duymuştum o yüzden biraz çekiniyordum, Honda Civic düşünüyorum fakat onda da motor sağlam kaporta biraz zayıf hayırlısı bakalım.

Civic düşünüyorsanız Insignia benzinli neden düşünmüyorsunuz?
Senelerce kullandık. Hepsinden daha iyi bir araç.

Bende Honda Civic 1.5 benzinli almayı düşünüyorum yeni kasa mı aldınız siz ?

Ben FB7 aldım 2015 model fabrikasyon LPG otomatik, şuan çok memnunum rahat sessiz araba.

Ben FB7 aldım 2015 model fabrikasyon LPG otomatik, şu an çok memnunum rahat sessiz araba.

FB7'lerin motorları farklı sanırım. 2020 21 FC5 kasa 1.5 benzinli düşünüyoruz bizde lpglilerinde çekiş sorunundan ve motor sesinden falan bahsediyorlardı hangisini tercih edeceğimi bilemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı