Çözüldü Open 4 *openıv have Access to work with gta5.exe file hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

GhostRileyy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA 5 için Türkçe yama kuracaktım ancak böyle bir hata veriyor. Oyunu Rockstar Launcher'dan indirdim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-20 231009.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-20 231009.png
    70,4 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Lütfen diğer kullanıcıların faydalanması adına tam çözümü belirtebilir misiniz?

Tabii ki. Open IV programını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır olarak açtığım zaman yukarıdaki uyarı çıkmıyor. Ayrıca şu anda programı normal olarak tıklayıp açtığımda, ekran görüntüsünde paylaştığım uyarıyı veriyor ancak yönetici olarak çalıştır olarak açtığımda otomatik olarak oyunun kurulum dosyalarının olduğu sekmeye atıyor. Bu sorun oyunun Steam ve Epic Games sürümlerinde var mı bilmiyorum ancak ben Rockstar Launcher'da bu hataları alıyorum.
Lütfen diğer kullanıcıların faydalanması adına tam çözümü belirtebilir misiniz?

Tabii ki. Open IV programını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır olarak açtığım zaman yukarıdaki uyarı çıkmıyor. Ayrıca şu anda programı normal olarak tıklayıp açtığımda, ekran görüntüsünde paylaştığım uyarıyı veriyor ancak yönetici olarak çalıştır olarak açtığımda otomatik olarak oyunun kurulum dosyalarının olduğu sekmeye atıyor. Bu sorun oyunun Steam ve Epic Games sürümlerinde var mı bilmiyorum ancak ben Rockstar Launcher'da bu hataları alıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-01 095044.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-01 095044.png
    54,6 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı