ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 6 Ağustos 2013 #1 Sorun tam olarak nedir? Start'a başladıktan 2-3 saniye sonra bu geliyor. Steam Report Could not access the specified channel or stream key. This could be beacuse the key/channel is invalid, or beacuse the server still thinks you are logged in. rtmp://live.justin.tv/app: NetStream.Publish.Rjeceted (Authentication Failed.)
Sorun tam olarak nedir? Start'a başladıktan 2-3 saniye sonra bu geliyor. Steam Report Could not access the specified channel or stream key. This could be beacuse the key/channel is invalid, or beacuse the server still thinks you are logged in. rtmp://live.justin.tv/app: NetStream.Publish.Rjeceted (Authentication Failed.)
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Ağustos 2013 #2 Bağlandığın linkde yetkili değilsin veya giriş bilgilerin yanlış.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 9 Ağustos 2013 #3 Justin TV üyelik bilgilerinizi girmediniz diyor kısacası.
TurkerAkancay Hectopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2 24 Mart 2018 #4 bende de aynı hata varda o üyeliğe nasıl giricez cevaplarsanız sevinirim key doğru Mesaj otomatik birleştirildi: 24 Mart 2018 burak alkan lüten bana yardım eder misin eğer görüyorsan şu an 2018 ama Son düzenleme: 24 Mart 2018
bende de aynı hata varda o üyeliğe nasıl giricez cevaplarsanız sevinirim key doğru Mesaj otomatik birleştirildi: 24 Mart 2018 burak alkan lüten bana yardım eder misin eğer görüyorsan şu an 2018 ama