Open Broadcaster Software Video Takılma Ancak Ses Gelme Sorunu

Klargus

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese Merhabalar,
OBS ile CS:GO'da bir sahne çektim. İlk birkaç saniyeyi izliyorum ancak ondan sonra video duruyor ve sadece ses geliyor. Kaynaklar bölümüden "Oyun Yakalama" kısmından CS:GO seçiyorum. Kodlama kısmında herhangi bir sorun yok. h.264 kullanıyorum. Cevaplar için teşekkürler.

Bende de benzer bir sorun var. Ufak bir ihtimal olsada kullandığınız video oynatma programında sorun olabilir yani video düzgündür ama izlerken sorun çıkıyordur. Eğer sorun bu değilse büyük ihtimalle bilgisayarınızın performansı hem oyunu oynatıp hemde video işlemeye yetmiyordur. Bunu çözmek için fraps gibi olan ve videoyu işlemeden yada az işleyerek kaydeden
programları kullanabilirsiniz. Fakat böyle yapınca video boyutu çok büyüyecektir. Boyutu küçültmek için format factory gibi programlarla işlemenizi öneririm.

Sorunum çözüldü. Sadece çekerken kalitesizlik var. O da bilgisayar yüzünden zaten. Konu kilitlenebilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı