Cuci_1 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #1 Ekranın köşelerindeki açı karesini bir türlü kaldıramadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Başka kamera uygulaması önerileriniz varsa da alabilirim.
Ekranın köşelerindeki açı karesini bir türlü kaldıramadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Başka kamera uygulaması önerileriniz varsa da alabilirim.
mmii Picopat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #2 Ayarlarda On-Screen GUI menüsünden ekteki 'Show auto-level icon' seçeneğini aktifleştirdikten sonra kamera ekranında bu simgeye tıklayarak ayarlayabilirsiniz. Dosya Ekleri Screenshot_20240803_000330_Open Camera.jpg 102,5 KB · Görüntüleme: 25
Ayarlarda On-Screen GUI menüsünden ekteki 'Show auto-level icon' seçeneğini aktifleştirdikten sonra kamera ekranında bu simgeye tıklayarak ayarlayabilirsiniz.
Cuci_1 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #3 mmii dedi: Ayarlarda On-Screen GUI menüsünden ekteki 'Show auto-level icon' seçeneğini aktifleştirdikten sonra kamera ekranında bu simgeye tıklayarak ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çözdüm teşekkürler.
mmii dedi: Ayarlarda On-Screen GUI menüsünden ekteki 'Show auto-level icon' seçeneğini aktifleştirdikten sonra kamera ekranında bu simgeye tıklayarak ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çözdüm teşekkürler.