Arkadaşlar İngilizcemi gelistirmek istiyorum openenglish ise yarar mı ve dersler nasıl oluyor? Zoom, görüntülü, mikrofonlu gibi mi yoksa video falan mı izlettiriyorlar?
Englishcentral öneririm çok işe yarıyor. Ekşiden indirim linki paylaşanların birini al bayağı da ucuza geliyor ben 3-4 aydır kullanıyoeum çok memnunum. Hocalar dersten sonra rapor yazıyor neyin eksik VA görüp ediyosun bayağı güzel bence. İçinde de sınırsız kaynak var neredeyse. İstersen link ben de verebilirim de şimdi linkten fayda almak için öneriyor diye düşünme o yüzden dedim başkasından da alabilirsin bayağı faydalı.
Hocam bu tarz bir uygulamayı almayı düşünüyorum link atar mısınız? İndirim linkide atarsanız sevinirim.
1 seferde malesef. Kredi kartı ile taksit yapabiliyosun ama.English Center'da fiyaltarı aylık mı çekiyor yoksa 1 seferde mı?
Benim 2 ay oldu kullanalı gayet memnunum yüzlerce eğitmen var seç beğen al![]()
Sizin için %20 indirim
İngilizce öğrenme yolculuğunuza EnglishCentral ile başlayın. Kişisel öğretmenler ve interaktif videolarla İngilizce öğrenin.tr.englishcentral.com
yalnız çok iyi olanlar 3 4 gün önceden kapılıyor onu yakalamak lazım. Yani ben 20'ye yakın denemişimdir 1'i hariç hepsi iyiydi gene de.
Seçenekler var aga haftada şu kadar saat toplam şu kadar ay falan gibi ben sana 1 sene haftalık 5 ders fiyatı vereyim. 17 bin . İndirimle 15 e yakındır . Ãrünler Direkt görebilirsin burdan fiyatları indirimsiz haliniHocam fiyatı söyleseniz olur mu? Bu tür sitelerde fiyat öğrenmek eziyet resmen fiyat için form doldurdum open English'te hala daha fiyat bilgi gelmedi mailden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.