Open IV GTA 5 VirusTotal sonucu nasıldır?

Meranus

Picopat
Daha fazla  
Merhaba Open IV GTA 5 için indirmiştim bir YT kanalının alternatif linkinden, siteden açılmadığı için.
Bir tanesi bunu zararlı gördü ama bu Open IV GTA 5 falan modlama için kullanılan bir şey, sanırım güvenli. Zaten bir de ben bunu kurduktan sonra Windows'u format değil de sıfırladım, her şeyi kaldır seçeneğine basarak. Sorun çıkartmaz değil mi?

sadas.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi sitesinden indirin, aracı kişilere güvenmeyin.
Kendi sitesi çalışmıyorsa 5Mods alternatifi güvenlidir.

bu yaptığım taramnın linki

uygulamayı da bu video da açıklama kısmında alternatif link var, oradan indirdim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hani sorun yok değil mi çok huylandırdı Windows'u format değil ama her şeyi kaldır seçeniği ile sıfırladım da. Virüstotal linki ve indirdiğim yer de linkleri burada.

@475454

bu yaptığım taramnın linki

uygulamayı da bu video da açıklama kısmında alternatif link var, oradan indirdim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hani sorun yok değil mi çok huylandırdı Windows'u format değil ama her şeyi kaldır seçeniği ile sıfırladım da. Virüstotal linki ve indirdiğim yer de linkleri burada.

@475454

Temiz sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı