CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.831 Çözümler 10 27 Haziran 2025 #1 Gtatr'nin sitesindeki linkten indirdim sanırsam direk kendi sitesine yönlendirip indiriyor, vırus total sonucu böyle temiz midir? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Gtatr'nin sitesindeki linkten indirdim sanırsam direk kendi sitesine yönlendirip indiriyor, vırus total sonucu böyle temiz midir? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.178 Çözümler 37 Yer Caliga Hall 27 Haziran 2025 #2 False positive. Ama şu siteden indir yine de OpenIV - The ultimate modding tool for GTA V, GTA IV and Max Payne 3
False positive. Ama şu siteden indir yine de OpenIV - The ultimate modding tool for GTA V, GTA IV and Max Payne 3
notshinoaaa Picopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Haziran 2025 #3 CordiB dedi: Gtatr'nin sitesindeki linkten indirdim sanırsam direk kendi sitesine yönlendirip indiriyor, vırus total sonucu böyle temiz midir? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Open IV'ün ne olduğunu bilmesem de FP gibi görünüyor. Kullanabilirsiniz. (Community'de güvenilir olduğu yazıyor, bilgilendirme gibi olsun bu da )
CordiB dedi: Gtatr'nin sitesindeki linkten indirdim sanırsam direk kendi sitesine yönlendirip indiriyor, vırus total sonucu böyle temiz midir? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Open IV'ün ne olduğunu bilmesem de FP gibi görünüyor. Kullanabilirsiniz. (Community'de güvenilir olduğu yazıyor, bilgilendirme gibi olsun bu da )
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 27 Haziran 2025 #4 Temiz zaten birçok kişinin kullandığı bir uygulama resmi sitesinden indirince sorun olmaz.
panzer.kampfwagen Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #5 Temiz kendimde kullanıyorum. Kendi sitesinden indirdim