C can7 Centipat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Mart 2023 #1 Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri 1680015498678.png 50,5 KB · Görüntüleme: 38
BeratKzmz Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.184 Çözümler 4 28 Mart 2023 #2 İnternet bağlantınızı ve antivirüsünüzü doğrulayın diyor. Artı 0 Eksi
KS KS C can7 Centipat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Mart 2023 #3 Nasıl yapacağım hakkında herhangi bir bilginiz var mı? Artı 0 Eksi
BeratKzmz Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.184 Çözümler 4 28 Mart 2023 #4 can7 dedi: Nasıl yapacağım hakkında herhangi bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... İnternete bağlı olup olmadığınızı kontrol edin ve virüs programlarınızı devre dışı bırakın olması gerekir (programa güveniyorsanız) Artı 0 Eksi
can7 dedi: Nasıl yapacağım hakkında herhangi bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... İnternete bağlı olup olmadığınızı kontrol edin ve virüs programlarınızı devre dışı bırakın olması gerekir (programa güveniyorsanız)
ramazan08 Yoctopat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #5 BeratKzmz dedi: İnternete bağlı olup olmadığınızı kontrol edin ve virüs programlarınızı devre dışı bırakın olması gerekir (programa güveniyorsanız) Genişletmek için tıkla... olmuyor internetimde var antivirüsüde devre dışı bıraktım hep o hatayı veriyor çözüm yolu bulamadım herkesde aynı galiba Artı 0 Eksi
BeratKzmz dedi: İnternete bağlı olup olmadığınızı kontrol edin ve virüs programlarınızı devre dışı bırakın olması gerekir (programa güveniyorsanız) Genişletmek için tıkla... olmuyor internetimde var antivirüsüde devre dışı bıraktım hep o hatayı veriyor çözüm yolu bulamadım herkesde aynı galiba