4 448634 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 943 Çözümler 9 13 Haziran 2023 #1 Uzun bir aradan sonra GTA V indireyim lspdfr kurayım dedim fakat ne Open IV programı yükleniyor ne de Openiv.com sitesine erişiliyor Daha önce hiç denk gelmemiştim böyle bir sıkıntıya. Ne zamandan beri böyle bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2023
Uzun bir aradan sonra GTA V indireyim lspdfr kurayım dedim fakat ne Open IV programı yükleniyor ne de Openiv.com sitesine erişiliyor Daha önce hiç denk gelmemiştim böyle bir sıkıntıya. Ne zamandan beri böyle bilen var mı?
Romaa Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.133 Çözümler 11 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 7500F / RX5700 XT / 32GB RAM Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #2 OpenIV kapandı hocam.
psikolojimbozuldu Picopat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 374 13 Haziran 2023 #3 Romaa dedi: Open IV kapandı hocam. Genişletmek için tıkla... Neden bende bulamıyorum hiçbir yerde e şimdi mod falan yapamayacak mıyız?
Romaa dedi: Open IV kapandı hocam. Genişletmek için tıkla... Neden bende bulamıyorum hiçbir yerde e şimdi mod falan yapamayacak mıyız?
4 448634 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 943 Çözümler 9 13 Haziran 2023 #4 Romaa dedi: OpenIV kapandı hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani neden kapandı ? Alternatifi var mı ?
Romaa dedi: OpenIV kapandı hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani neden kapandı ? Alternatifi var mı ?
Romaa Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.133 Çözümler 11 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 7500F / RX5700 XT / 32GB RAM Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #5 psikolojimbozuldu dedi: Neden bende bulamıyorum hiçbir yerde e şimdi mod falan yapamayacak mıyız? Genişletmek için tıkla... 448634 dedi: Nasıl yani neden kapandı ? Alternatifi var mı ? Genişletmek için tıkla... OpenIV offline install diye aratarak bulabilirsiniz. OpenIV V4.1 + Offline setup download – GTA 5 mod OpenIV is a multi-purpose editor and archive manager for PC versions of Grand Theft Auto V, Grand Theft Auto IV/EFLC... gta5mod.net
psikolojimbozuldu dedi: Neden bende bulamıyorum hiçbir yerde e şimdi mod falan yapamayacak mıyız? Genişletmek için tıkla... 448634 dedi: Nasıl yani neden kapandı ? Alternatifi var mı ? Genişletmek için tıkla... OpenIV offline install diye aratarak bulabilirsiniz. OpenIV V4.1 + Offline setup download – GTA 5 mod OpenIV is a multi-purpose editor and archive manager for PC versions of Grand Theft Auto V, Grand Theft Auto IV/EFLC... gta5mod.net