Open Source Android Launcher Önerisi

Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0
Meslek
Yazılımcı
Selamlar abiler, ablalar;
Xiaomi Redmi 4X telefonuma launcher bakıyorum. Stock launcheri dağınıklıktan dolayı kullanamıyorum. Nova Launcher denedim tek o da simgeleri eski gösteriyor. Yani Stock ROM'un kendi simgeleri değil de daha eski iconları gösteriyor. Baktım değişmiyor. İki tane seçenek var ikisi de değil. Her neyse işte, Nova işimi görmedi. Sizin önerdiğiniz launcher nedir? Open Source ve özgür bir yazılım olursa daha iyi olur.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Selamlar abiler, ablalar;
Xiaomi Redmi 4X telefonuma launcher bakıyorum. Stock launcheri dağınıklıktan dolayı kullanamıyorum. Nova Launcher denedim tek o da simgeleri eski gösteriyor. Yani Stock ROM'un kendi simgeleri değil de daha eski iconları gösteriyor. Baktım değişmiyor. İki tane seçenek var ikisi de değil. Her neyse işte, Nova işimi görmedi. Sizin önerdiğiniz launcher nedir? Open Source ve özgür bir yazılım olursa daha iyi olur.

Teşekkürler.
F-Droid'de "Launcher" diye arama yap karşına tonla çıkar. Hepsinin kaynak sayfasına da ulaşabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı