Open SSH Nedir?

mustafamaras

Hectopat
Arkadaşlar "openssh authentication agent" adında bir servis olduğunu gördüm. Bu nedir?
Ekran görüntüsü 2021-10-07 225906.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvensiz olan ağları güvenli hale getiren Windows temelli olmayan eski bir uygulama. Windows 10 üzeri ve Windows server 2019 üzeri sistemlerde mevcut. Bu seçenek bilgisayarınızda direkt olarak kurulu çalışmaz. Windows'un opsiyonel seçenekleri ile açılır. Eğer ki siz açmadıysanız sistem yönetiminiz ve PowerShell kabuğunuz başka biri tarafından yönetiliyor olabilir.

Güvensiz olan ağları güvenli hale getiren Windows temelli olmayan eski bir uygulama. Windows 10 üzeri ve Windows server 2019 üzeri sistemlerde mevcut. Bu seçenek bilgisayarınızda direkt olarak kurulu çalışmaz. Windows'un opsiyonel seçenekleri ile açılır. Eğer ki siz açmadıysanız sistem yönetiminiz ve PowerShell kabuğunuz başka biri tarafından yönetiliyor olabilir.
Ben açmadım ama msconfigden kapattıktan sonra wifi görünmüyor onu nasıl yapıcağım ve kapatınca neler değişir

Ben açmadım ama MSConfig'den kapattıktan sonra Wi-Fi görünmüyor onu nasıl yapacağım ve kapatınca neler değişir

Eğer ki bilgisayarınıza crackli uygulama ya da sistem yönetimini devralacak bir uygulama yüklediyseniz bu uygulama çalışır. Eğer ki her şeyim temiz diyorsanız bilgisayarınızın HUD yazılımı driverları bu uygulamayı aktif hale getirmiştir. Driverlar bu tarz uygulamaları aktif hale getirebiliyor. Güvenli ağ hizmeti oluşturup sunucu ile iletişime geçebiliyor. Bende bulunan HP cihazlarda da bu uygulama aktif durumda. Eğer ki crackli uygulama gibi sistemi riske edecek bir şey yüklediyseniz temiz kurulum yapmanızda fayda var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı