vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #1 İş yerinde ki PC ye Open VPN kurup .ovpn dosyasını evde kullanmak istiyorum. Nasıl kurarım PC ye.
Sinan İŞLER Kilopat Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 12 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #2 Linux üzerinde tutorial bakıyorsan şu en iyisidir. Vaktiyle kurdum en kolay anlatım bu. How To Install OpenVPN Access Server on Ubuntu 12.04 | DigitalOcean İş yerindeki makineyi ubuntu yaparsan sorunsuz kurarsın. .conf kurulum sonrası panelden indiriyorsun basit biçimde oluyor.
Linux üzerinde tutorial bakıyorsan şu en iyisidir. Vaktiyle kurdum en kolay anlatım bu. How To Install OpenVPN Access Server on Ubuntu 12.04 | DigitalOcean İş yerindeki makineyi ubuntu yaparsan sorunsuz kurarsın. .conf kurulum sonrası panelden indiriyorsun basit biçimde oluyor.
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #3 Sinan İŞLER dedi: Linux üzerinde tutorial bakıyorsan şu en iyisidir. Vaktiyle kurdum en kolay anlatım bu. How To Install OpenVPN Access Server on Ubuntu 12.04 | DigitalOcean İş yerindeki makineyi ubuntu yaparsan sorunsuz kurarsın. .conf kurulum sonrası panelden indiriyorsun basit biçimde oluyor. Genişletmek için tıkla... Bunun videolu anlatımı var mı? birde .conf değil de .ovpn olması lazım Windows'da olmuyor mu?
Sinan İŞLER dedi: Linux üzerinde tutorial bakıyorsan şu en iyisidir. Vaktiyle kurdum en kolay anlatım bu. How To Install OpenVPN Access Server on Ubuntu 12.04 | DigitalOcean İş yerindeki makineyi ubuntu yaparsan sorunsuz kurarsın. .conf kurulum sonrası panelden indiriyorsun basit biçimde oluyor. Genişletmek için tıkla... Bunun videolu anlatımı var mı? birde .conf değil de .ovpn olması lazım Windows'da olmuyor mu?
Sinan İŞLER Kilopat Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 12 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2014 #4 Windows uğraşmadım. Fakat elbette oluyor. Easy_Windows_Guide – OpenVPN Community
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2014 #5 Bunun video anlatımı yok mu? İngilizce bilmiyorum.