OpenAI GPT-3 RDR 2 Türkçe yama güvenilir mi?

lebron james

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Çeviri ne kadar doğru bilmiyorum ama sanırım bir insan çevirmedi bu yamayı. İlk sürümlerini ben de indirmiştim virüs ya da başka bir kötü niyet yok yazılımda korkmadan indirebilirsiniz. Zaten en ufak bir kötülük varsa önce tarayıcınız daha sonra antivirüs ve Windows Defender bulup PC'ye zarar vermeden kaldırır. Ez cümle; evet güvenilir.

Çeviri ne kadar doğru bilmiyorum ama sanırım bir insan çevirmedi bu yamayı. İlk sürümlerini ben de indirmiştim virüs ya da başka bir kötü niyet yok yazılımda korkmadan indirebilirsiniz. Zaten en ufak bir kötülük varsa önce tarayıcınız daha sonra antivirüs ve Windows Defender bulup PC'ye zarar vermeden kaldırır. Ez cümle; evet güvenilir.

Çok teşekkürler normalde pek yama kullanmam ama RDR2'de çok detay olduğu için indireceğim o yüzden indirirken biraz korkuyorum PC'ye bir şey olur falan diye cevapladığınız için çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar şöyle bir Türkçe yama çıkıyormuş: Red Dead Redemption 2 (1.0.1355.23) Türkçe Yama (-v2-) ~%94 [OpenAI GPT-3 Translate ] » Sayfa 1 - 53

Pek anlamam, o yüzden soruyorum. Sizce sıkıntılı mıdır? Yani virüs vb bir şey var mıdır, indirilir mi? Bu arada yama daha çıkmamış, Çarşamba çıkacakmış dediğim gibi. Mining virüsü falan var mıdır? Anlayan varsa cevaplarsa çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.
Bende bekliyorum bu yamayı tavsiyem 1 gün sonra indir yamayı ilk önce forumdaki insanların dönüşlerine bak zaten belli olur vürüs olup olmadığı çok kişi indirecek bu yamayı yani işin özü 1 gün bekle

Güvenilir. Zaten Nexus Mod'a yüklüyor yapan arkadaş yaptığı yamaları. Mafia Definitive Edition ve AC Valhalla yamalarını kullandım herhangi bir virüsle karşılaşmadım. Siz içiniz rahat etmiyorsa antivirüs taraması yapabilirsiniz hem yama dosyasına hem de yamayı kurduktan sonra.

Bende bekliyorum bu yamayı tavsiyem 1 gün sonra indir yamayı ilk önce forumdaki insanların dönüşlerine bak zaten belli olur virüs olup olmadığı çok kişi indirecek bu yamayı yani işin özü 1 gün bekle.

Şu an en mantıklısı bu gibi bir gün falan bekleyip geri dönüşleri okuduktan sonra indirmek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı