Çözüldü Openai hesabı nasıl silinebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kalsiyumcanavari

Hectopat
Katılım
23 Şubat 2021
Mesajlar
1.260
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Openai (openai gpt-3) hesabı açtım denemek için ama ücretli sanırım. Fatulama şekillerini ve sürecini bilmediğim için ve bir de ücret ödemek istemdiğim için hesabı silmek istiyorum ama hesap silme yoktur yada bulamıyorum bu hesabı nasıl silebilirim? Ücretsiz bölümü de var sanki ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Hesabı silmek istiyorum.

Destek ekibi hesabı silecek. Bu sorunu yaşayan varsa destek ekibi ile görüşebilir.
 
Son düzenleme:
Mailden destek ekibine yazdım da ne kadar süre de silerler hesabı herhangi bir faturalandırma olur mu?
 
Mailden destek ekibine yazdım da ne kadar süre de silerler hesabı herhangi bir faturalandırma olur mu?

Destek ekibi sana dönüş yapar önce sileceğiz diye daha sonra 3 ayda geçse silerler. Kullanım yapmadıysanız faturalandırılmazsınız. Yaptıysanızda kullandığınız kadar fatura çıkar muhtemelen. Ne kadar kullanım yaptınız? Birde ilk kullanımlarda ücretsiz olan şeylerde mevcut olması gerekiyor.
 

Yok herhangi bir kullanım yapmadım. Faturalandırma sekmesinde ücretsiz deneme yazıyor. Bana verilen 18 dolar da 0 gözüküyor.
 
Yok herhangi bir kullanım yapmadım. Faturalandırma sekmesinde ücretsiz deneme yazıyor. Bana verilen 18 dolar da 0 gözüküyor.

Kullanmamaya devam edin. Destek ekibi size dönüş yapar muhtemelen. Ben o zaman chat bot vardı oradan yazmıştım ve mail ile dönüş yapmışlardı.
 
Oradan da yazdım hesabımı nasıl silerim diyerekten daha bir cevap veren yok.

Banada çok geç döndüler. İlk başta erken cevap yazdılar ama sileceğimiz zaman size bir mail göndereceğiz dediler belki 2 ay geçmiştir üstüne sonra mail geldi.
 
Selamünaleyküm bende girdimde meraktan ama kart bilgilerimi girmedim acaba kayıt olmuş muyum ama Gmail ile giriş yaptım sadece giriş sonra geri çıktım fatura ödemek istemiyorum yardımcı olun lütfen.
 
Selamünaleyküm bende girdimde meraktan ama kart bilgilerimi girmedim acaba kayıt olmuş muyum ama Gmail ile giriş yaptım sadece giriş sonra geri çıktım fatura ödemek istemiyorum yardımcı olun lütfen.

Aleykum Selam,
Sadece destek ekibine ücretli olduğunu bilmiyordum hesabımı silinmesini istediğinizi söyleyin ve cevaba göre adımları takip edin. Muhtemelen hesabınızı silip size mail ile dönüş yapacaklardır. Dönüşten sonra tekrardan Gmail ile giriş yapmayın. Eğer yaparsanız tekrardan muhtemelen üye olmuş olacaksınız. Ben bu şekilde yaptım herhangi bir sorun yaşamadım.

Ek olarak site adı openai olması gerekiyordu ve orada yardım kısmında nasıl sileceğinizide belirtmişler.

 
Son düzenleme:
Bende kayit oldum Gmail'den telefon numarama dogrulama kodu geldi. İste onu girdim. Hesabi silmek icin şu an mail attim. Ne zaman donus alirim?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…