OpenAI Yönetim Kurulu, Elon Musk’ın 97.4 Milyar Dolarlık Teklifini Oybirliğiyle Reddetti

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
OpenAI Elon Musk

OpenAI Yönetim Kurulu, Elon Musk liderliğindeki bir yatırımcı konsorsiyumunun 97,4 milyar dolarlık devralma teklifini reddetti. Bu haftanın başlarında, Elon Musk’ın xAI, Equity Partners, Baron Capital, Atreides Management, Vy Capital, 8VC ve Hollywood şirketi Endeavor’un CEO’su Ari Emanuel, OpenAI’nin yönetim kuruluna OpenAI’nin kar amacı gütmeyen kolunun kontrolünü ele geçirmek için bir teklif sundular. OpenAI Yönetim Kurulu […]

Devamı: OpenAI Yönetim Kurulu, Elon Musk’ın 97.4 Milyar Dolarlık Teklifini Oybirliğiyle Reddetti
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

@Ali Güngör Hocam, Emojiler yetersiz.. Technopat'ın içeriğine ve kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik yeni emojiler ekleyin artık.

OpenAI ye de Helal Olsun!
Kar amacı gütmeyen kısmını bile şu paraya satmamışlar..

OpenAI Elon Musk

OpenAI Yönetim Kurulu, Elon Musk liderliğindeki bir yatırımcı konsorsiyumunun 97,4 milyar dolarlık devralma teklifini reddetti. Bu haftanın başlarında, Elon Musk’ın xAI, Equity Partners, Baron Capital, Atreides Management, Vy Capital, 8VC ve Hollywood şirketi Endeavor’un CEO’su Ari Emanuel, OpenAI’nin yönetim kuruluna OpenAI’nin kar amacı gütmeyen kolunun kontrolünü ele geçirmek için bir teklif sundular. OpenAI Yönetim Kurulu […]

Devamı: OpenAI Yönetim Kurulu, Elon Musk’ın 97.4 Milyar Dolarlık Teklifini Oybirliğiyle Reddetti
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Çok sentetik bir hareket olmuş, neredeyse bir false-flag-op.

Zaman çizelgesi de şöyle:
  1. Open AI diğer yapay zekalar borsada şişer,
  2. Nvidia bunu destekler ancak kurallar getirir ve en değerli borsa hisselerine (kime göre neye göre) sahip olur, görsel redditten alınmadır:
    1739690356369.png
  3. Çin'den DeepSeek (İngilizce telaffsuz Türkçe yazılış hayal edin) der ki sizin yaptığınızın üstüne ben işleri kolayladım zilyon dolar değil, on bin dolara... insanlık içinde 80 IQ'lular bile (nadiren de olsa) "bi saniye Open AI, Nvidia, zaten bir işi tam mükemmel yapamıyorsunuz bir de yapabileceğinizi söyleyip sen beş milyor milyar paraları naptın?" der,
  4. Borsa tarihi düşüşlerinden birini görür, Open AI ve MS önce DS'yi hırsızlıkla suçlarlar,
  5. Tüm insanlık "Bi saniye canım sen big data veya fotoğraf bloglarını, yazışmalarımızı hortumlayıp data set yaparken bana sordun mu?" diye döner ve Open AI ekibini hiçe sayar, sistem içten panik modundadır,
  6. Meta'nın 82TB (82 000 GB) üzerinde kitap "torrent"lediği ortaya çıkar (!) ve özür dilerler ama aynı şeyi çok daha küçük GB'lerde bu bilgilere herkes ulaşabilmeli diyen Aaron Swartz yaptığında; 14 yaşından itibaren RSS, IEEE, Creative Commons gibi günümüzde çok değerli şeylerin gelişmesine katkısı olan genç, 1 milyon dolar para ve 35 yıl hapse mahkum edileceği için kendini a....rak 26 yaşında evinde intahar etti - 2013.
  7. Doge.gov'un başı olarak dediği tarihlere uymayan, sonradan işler alehine dönünce dolandırıcılık sanatının zirvesine oynayan arkadaş, piyasaların dengelenmesi adına çeşitli şeyler uyduruyor muhtemelen - "Open AI her şeyin çekirdeği ve başı, çok değerli, onu biz bile alamıyoruz." tiyatromuzun ismi. Dün sabah database'i boş bırakılan bir doge.gov kuracak kadar parası var
  8. Doge.gov'u Nelon Mask'ın amca oğluna kurdurtmuşlar galiba, database bile nanay kalmış dün sabah:
    1739690596213.png
    Vaad ettikleri para ve kazanç kontrolü şimdikinden farklı olmayacak, zengin zengin kalacak ve ekonomi insanlığa faydalı olmayacaktır bu zeka ile. Bu mantığa oynayan insanların elektrikli araç alıp özgürlüğü telefon kablosu mesafesi kapsamında koşullu öğrenme ile yaşıyor (Pavlov deneyleri, Fil eğitimi v.b) olması normaldir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı