U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 21 Kasım 2020 #1 Eski bilgisayarıma kurmak üzere son sürüm OpenBSD x86 indirdim. Bunu USB belleğime yazdırmak istiyorum, nasıl yazdırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2020
Eski bilgisayarıma kurmak üzere son sürüm OpenBSD x86 indirdim. Bunu USB belleğime yazdırmak istiyorum, nasıl yazdırabilirim?
Çözüm detista 21 Kasım 2020 Bash:Panoya kopyala sudo dd bs=4M if=Downloads/install*.img of=/dev/sdX conv=fdatasync status=progerss X yazan bölüm için lsblk komutunu kullanabilirsiniz.. Örneğin /dev/sdb ya da /dev/sdc gibi.
Bash:Panoya kopyala sudo dd bs=4M if=Downloads/install*.img of=/dev/sdX conv=fdatasync status=progerss X yazan bölüm için lsblk komutunu kullanabilirsiniz.. Örneğin /dev/sdb ya da /dev/sdc gibi.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.280 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 21 Kasım 2020 #2 Bash:Panoya kopyala sudo dd bs=4M if=Downloads/install*.img of=/dev/sdX conv=fdatasync status=progerss X yazan bölüm için lsblk komutunu kullanabilirsiniz.. Örneğin /dev/sdb ya da /dev/sdc gibi. Artı 0 Eksi Çözüm
Bash:Panoya kopyala sudo dd bs=4M if=Downloads/install*.img of=/dev/sdX conv=fdatasync status=progerss X yazan bölüm için lsblk komutunu kullanabilirsiniz.. Örneğin /dev/sdb ya da /dev/sdc gibi.
KS KS U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 21 Kasım 2020 #3 detista dedi: Bash:Panoya kopyala sudo dd bs=4M if=Downloads/install*.img of=/dev/sdX conv=fdatasync status=progerss X yazan bölüm için lsblk komutunu kullanabilirsiniz.. Örneğin /dev/sdb ya da /dev/sdc gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, çözüldü. Artı 0 Eksi
detista dedi: Bash:Panoya kopyala sudo dd bs=4M if=Downloads/install*.img of=/dev/sdX conv=fdatasync status=progerss X yazan bölüm için lsblk komutunu kullanabilirsiniz.. Örneğin /dev/sdb ya da /dev/sdc gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, çözüldü.