Çözüldü Opencl.dll hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Calewan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: İntel Core i5 9400f
GPU: Gigabyte RX580
Anakart: MSİ H310m Pro-m2 plus
RAM: TeamTForce 2x8GB 2666mHz RAM
PSU: Xigmatek 650w 80+
SSD: Kioxia Exceria G2 1TB NVMe M.2 Ssd
Monitör: ASUS VP248H
Mouse: SteelSeries Rival 3 RGB
Keyboard: Philips SPK8404
Meslek
Öğrenci
Merhaba yeni SSD'me kurulum yaptım ekran kartı driverimi yükledim.
Ama 2 dakikada bir görselde belirttiğim hatayı alıyorum. Yardım edebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    7,2 KB · Görüntüleme: 146
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba sorunu çözebildinmi bende şu anda aynı sorunu yaşıyorum eğer çözebildiysen bana da yardımcı olursan sevinirim.

Merhaba dostum, evet sorunu çözdüm ilk önce DDU ile sürücüyü kaldırdım lakin işe yaramadı, diğer konuları okudum ve bu DLL dosyasını indirip System32'ye attım sorun çözüldü. Umarım işine yarar.
Merhaba sorunu çözebildinmi bende şu anda aynı sorunu yaşıyorum eğer çözebildiysen bana da yardımcı olursan sevinirim

Merhaba sorunu çözebildinmi bende şu anda aynı sorunu yaşıyorum eğer çözebildiysen bana da yardımcı olursan sevinirim.

Merhaba dostum, evet sorunu çözdüm ilk önce DDU ile sürücüyü kaldırdım lakin işe yaramadı, diğer konuları okudum ve bu DLL dosyasını indirip System32'ye attım sorun çözüldü. Umarım işine yarar.

Çözüm

Önemsediğin için teşekkürler bende işe yaramadı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı