Confige belli ki yapmamanız gereken farklı bir şey yapmışsınız. Sanırım "Vault" seçeneğini kurcaladınız ve böyle oldu. Config dosyanızı atabilir misiniz (çalışan configi)?
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Dedikleriniz hepsini yaptım en son config'e işledim fakat bilgisayar açılırken bu hatayı verdi: Eki Görüntüle 1362471
En son Flash bellekten Boot ettim MacOS'u.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Tamam da bana attığın config bambaşka bir config. Ne SSDT var, ne kext var, hiçbir şey yok. O config niye öyle onu anlamadım. Ayrıca Blackosx'in tema girdisini eklemişsin de, o temayı ekledin mi ki OC klasörüne?
OCC mi kullandın, ProperTree mi kullandın? Her halükarda bu configin böyle olmaması lazım. Başka config mi kullandın? Rehberin başında OpenCore linki var, oradan indirip ona mı yaptın işlemleri? Keşke açıklasan bir şeyleri.