ebubekir29 Hectopat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 5 6 Nisan 2023 #11 Dostlarım cevaplarınız için teşekkür ediyorum Sistemin kasması benim için çok problem değil çünkü sadece swiftUI ile uygulama geliştirmek için kullanacağım sadece kod derleyeceğim.
Dostlarım cevaplarınız için teşekkür ediyorum Sistemin kasması benim için çok problem değil çünkü sadece swiftUI ile uygulama geliştirmek için kullanacağım sadece kod derleyeceğim.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.942 Makaleler 19 Çözümler 71 6 Nisan 2023 #12 Bu kasma Windows'daki kasmaya benzemez. Ekran'da bozulmalar da olur. Bence kurmayın. Ya da en iyisi uyumlu bir kart alın.
Bu kasma Windows'daki kasmaya benzemez. Ekran'da bozulmalar da olur. Bence kurmayın. Ya da en iyisi uyumlu bir kart alın.
ebubekir29 Hectopat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 5 6 Nisan 2023 #13 Anladım teşekkür ederim 566156 dedi: Bu kasma Windows'daki kasmaya benzemez. Ekran'da bozulmalar da olur. Bence kurmayın. Ya da en iyisi uyumlu bir kart alın. Genişletmek için tıkla...
Anladım teşekkür ederim 566156 dedi: Bu kasma Windows'daki kasmaya benzemez. Ekran'da bozulmalar da olur. Bence kurmayın. Ya da en iyisi uyumlu bir kart alın. Genişletmek için tıkla...