Güncel olarak paylaştığınız OpenCore Catalina 10.15.7 imajını kullanıyorum.
İmajdaki EFI sistemimde birçok hataya sebep olduğu için linkteki EFI kullanıyorum sorunsuz bir şekilde install Catalina seçeneğine beni ulaştırdı. Ancak sonrasında kernel panic hatasıyla karşılaştım.
Yardımlarınızı bekliyorum.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Hocam videoya aldım ama video boyutu çok büyük o yüzden fotoğrafla göstereceğim;
Başlangıçtaki hata ve sistem siyah ekrana düştüğündeki hata, videodan yakaladım ama sanırsam ekran kartımla alakalı bir problem...
Nv_disable gibi bir komut ekleyebiliyor muyuz?
Hocam, iGPU sanırım desteklemiyor HD 2500 diye biliyorum. Dilerseniz ekran kartımı söküp bir de öyle deneme yapayım. Benim amacım belirttiğim gibi sistemi nv_disable aktifmiş gibi kurup ardından Legacy Video Patch ekran kartımı hızlandırmasını çalıştıracak mı onu denemek. (İnşallah çalıştırır)
Ekran girişlerim bu şekilde, az önce harici ekran kartımı söküp onboard VGA bağladım ve sonuç burada takılı kaldı şu anda.
Hemen deniyorum EFI’yi ekran kartımı takıp.
Hocam sorunsuzca install seçeneği açılıyor ancak yine siyah ekran oluyor, dilerseniz HDMI ile tv bağlayarak deneme yapabilirim bu dönüştürücü sorunsa.
GPU yüzünden takılıyorsunuz. Siz direkt vakit kaybetmeden El Capitan kurun bence. TV ile bağlamak veya başka şeyler denemek yerine. Aldığınız EFI'deki kullanıcıda 680 var çünkü, sizde 420.