@claus bana da yardımcı olabilir misin?
İmzamda sistem bilgilerim yer alıyor. lunjielee/Opencore-HP-Omen-15-2020 Bunu buldum bu da çalışmadı. Sistem özelliklerime de çok uyuyordu.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Bunu kullandığımda yükleyebildim fakat Ekran kartı 7MB oldu, Ses ve Wifi kullanılamıyor. Sadece Intel ekran kartını algıladı, Nvidia'yı algılamadı. Harici mouse ve klavye çalışıyor bilgisayarın kendi klavyesi çalışmıyor. Özetle internete ethernet kablosu ile bağlandım ve bir kaç sorun oluştu. Bana destek olabilir misiniz müsait olduğunuz zaman ?
Yukarıda paylaşmış olduğum HP Omen'de ise kurulum dahi yapamadım fakat HP Omen bilgisayarı kullanan kişi Wifi kartımız aynı olmasına rağmen aktif kullanabilmiş.
Sen bu soruyu imzandaki Monster için soruyorsun sanırım?
Zaten bu EFI dosyasını sadece Comet lake sistemler için oluşturmuştum ve kurulum'da yapabilmişsin. Gelelim diğer sorunlarına;
Ses için bunu uygulayın.
OpenCore ile işlemlerde geleneksel yöntemler yerine bazı farklıklar bulunmaktadır. OpenCore kurulum sonrası sisteminize ses problemi yaşıyorsanız için ilk olarak ses kartınızın modelini öğrenin. CA0132/ Layout: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12 CS4210/ Layout: 13 ALC221/ Layout: 11 ALC225/...
www.technopat.net
Wifi için tam modeli belirtin.
Ekran kartı için bunu uygulayın.
OpenCore geleneksel yöntemlerin dışında yeni bir Bootloader olduğu için Clover ile bariz farklılıklar içermekte. Clover ile işlemlere kolay olsa da OpenCore'da işler biraz farklılaşıyor. Bu rehberde Intel GPU sistemler için ekran kartını nasıl tanıtacağımıza değineceğiz. OpenCore'da Intel GPU...
www.technopat.net
Ayrıca HP sistemin ile ilgili soruların için yeni konu açmalısın.
Sen bu soruyu imzandaki Monster için soruyorsun sanırım?
Zaten bu EFI dosyasını sadece Comet lake sistemler için oluşturmuştum ve kurulum'da yapabilmişsin. Gelelim diğer sorunlarına;
Ses için bunu uygulayın.
OpenCore ile işlemlerde geleneksel yöntemler yerine bazı farklıklar bulunmaktadır. OpenCore kurulum sonrası sisteminize ses problemi yaşıyorsanız için ilk olarak ses kartınızın modelini öğrenin. CA0132/ Layout: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12 CS4210/ Layout: 13 ALC221/ Layout: 11 ALC225/...
www.technopat.net
Wifi için tam modeli belirtin.
Ekran kartı için bunu uygulayın.
OpenCore geleneksel yöntemlerin dışında yeni bir Bootloader olduğu için Clover ile bariz farklılıklar içermekte. Clover ile işlemlere kolay olsa da OpenCore'da işler biraz farklılaşıyor. Bu rehberde Intel GPU sistemler için ekran kartını nasıl tanıtacağımıza değineceğiz. OpenCore'da Intel GPU...
www.technopat.net
Ayrıca HP sistemin ile ilgili soruların için yeni konu açmalısın.
monster tulpar t5.LOG buradan tüm sistem bilgilerime ulaşabilirsiniz. HP Omen'i size kolaylık olsun diye paylaştım özellikleri benzediği için. Bir sorum daha var, ilk açılışı nasıl USB'den bağımsız yapabilirim?
Intel Wifi 6 AX201 160Mhz.
Ses kartı ismini bulamadım.
RTX 2060 çalışamıyor değil mi?
OpenCore ile macOS kurulumu için önce macOS sonra Windows kurmanızı öneriyorum. Bu sayade daha sağlıklı bir işlem yapmış oluruz. Bu işlemler sonrası sisteminizde Windows yüklü ise boot etmeyeceketir. Tekrardan Windows kurmanız gerekebilir. macOS kurulum sonrası İlk olarak aracımızı indirelim...
www.technopat.net
Wifi ve Nvidia GPU çalışmaz maalesef. Ses kartı modelini Windows üzerinde AIDA programı ile öğrenebilirsin.