566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.942 Makaleler 19 Çözümler 71 Dün 18:03 #21 Bir de bunu deneyelim. EFI – Google Drive drive.google.com
S Semih Özyavaş Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 84 Dün 18:18 #22 Gelişme var hocam OpenCore'a boot etti kuruluma tıklayınca böyle bir şey geliyor.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.942 Makaleler 19 Çözümler 71 Dün 18:34 #23 Bu config ile deneyin. config.plist drive.google.com Eğer işe yaramazsa bir de bununla deneyin, adını config olarak değiştirin ama. Farklı bir USB portu kullanmayı da deneyebilirsiniz. config-2.plist drive.google.com Son düzenleme: Dün 19:00
Bu config ile deneyin. config.plist drive.google.com Eğer işe yaramazsa bir de bununla deneyin, adını config olarak değiştirin ama. Farklı bir USB portu kullanmayı da deneyebilirsiniz. config-2.plist drive.google.com
S Semih Özyavaş Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 84 Dün 19:04 #24 Apple logosunda takıldı bu sefer. Config 2'yi deneyeceğim denemedim daha. Yine Apple logosunda kaldı. Son düzenleme: Dün 19:13
Apple logosunda takıldı bu sefer. Config 2'yi deneyeceğim denemedim daha. Yine Apple logosunda kaldı.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.602 Makaleler 60 Çözümler 822 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:39 #25 Semih Özyavaş dedi: Şu an Big Sur imajını indiriyorum attığım EFI'yi OpCore simplify aracıyla yaptım. Big Sur ile de denedim aynı sonuç. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarını kontrol et. CSM disable olduğuna emin misin BIOS'ta ? Disk modellerini'de belir. Disk uyumsuz yada sorun yaratan bir model ise sorun oluyor.
Semih Özyavaş dedi: Şu an Big Sur imajını indiriyorum attığım EFI'yi OpCore simplify aracıyla yaptım. Big Sur ile de denedim aynı sonuç. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarını kontrol et. CSM disable olduğuna emin misin BIOS'ta ? Disk modellerini'de belir. Disk uyumsuz yada sorun yaratan bir model ise sorun oluyor.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.942 Makaleler 19 Çözümler 71 Dün 19:40 #26 Bu sefer log dosyasında yazan bir şeyler var mı acaba? Hangi BIOS ayarlarını yaptınız, denemeden önce reset NVRAM yaptınız mı?
Bu sefer log dosyasında yazan bir şeyler var mı acaba? Hangi BIOS ayarlarını yaptınız, denemeden önce reset NVRAM yaptınız mı?
S Semih Özyavaş Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 84 Dün 19:53 #27 Log oluşturmamış NVRAM reset yaptım değişen bir şey yok.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.942 Makaleler 19 Çözümler 71 Dün 19:56 #28 Semih Özyavaş dedi: Log oluşturmamış NVRAM reset yaptım değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yaptığınız BIOS ayarları nelerdir acaba hocam? Doğru bir config hazırlamak için önemli.
Semih Özyavaş dedi: Log oluşturmamış NVRAM reset yaptım değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yaptığınız BIOS ayarları nelerdir acaba hocam? Doğru bir config hazırlamak için önemli.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.602 Makaleler 60 Çözümler 822 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:59 #29 566156 dedi: Yaptığınız BIOS ayarları nelerdir acaba hocam? Doğru bir config hazırlamak için önemli. Genişletmek için tıkla... Doğru düzgün net cevaplar ve istenilenleri vermiyor. Nasıl yardım edilebilir ??
566156 dedi: Yaptığınız BIOS ayarları nelerdir acaba hocam? Doğru bir config hazırlamak için önemli. Genişletmek için tıkla... Doğru düzgün net cevaplar ve istenilenleri vermiyor. Nasıl yardım edilebilir ??
S Semih Özyavaş Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 84 Dün 20:03 #30 Fast boot serial/com port. Parralel port disabled CSM ve Secure Boot ayarı anakartımda yok SATA mode: Achı UEFI: Enabled. 566156 dedi: Yaptığınız BIOS ayarları nelerdir acaba? hocam? Doğru bir Config hazırlamak için önemli. Genişletmek için tıkla... Sizin 2023'teki konudan bakıp yaptım hocam. claus dedi: Doğru düzgün net cevaplar ve istenilenleri vermiyor. Nasıl yardım edilebilir? Genişletmek için tıkla... Hocam disk modeli istemişsin WD 500GB HDD'ye kuracağım.
Fast boot serial/com port. Parralel port disabled CSM ve Secure Boot ayarı anakartımda yok SATA mode: Achı UEFI: Enabled. 566156 dedi: Yaptığınız BIOS ayarları nelerdir acaba? hocam? Doğru bir Config hazırlamak için önemli. Genişletmek için tıkla... Sizin 2023'teki konudan bakıp yaptım hocam. claus dedi: Doğru düzgün net cevaplar ve istenilenleri vermiyor. Nasıl yardım edilebilir? Genişletmek için tıkla... Hocam disk modeli istemişsin WD 500GB HDD'ye kuracağım.