Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #11 tristessehivernale dedi: 10.15.7 mi deniyorsunuz? EFI 10.15.4 için hazırlanmıştı, ondan olabilir belki. Takıldığınız yerin görselini de yüklemeniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yarın bir imaj dosyası yayınlayacağım. Yarın ki imaj dosyasının EFI'si ile tekrar denersiniz.
tristessehivernale dedi: 10.15.7 mi deniyorsunuz? EFI 10.15.4 için hazırlanmıştı, ondan olabilir belki. Takıldığınız yerin görselini de yüklemeniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yarın bir imaj dosyası yayınlayacağım. Yarın ki imaj dosyasının EFI'si ile tekrar denersiniz.
U umutsahin91 Kilopat Katılım 27 Kasım 2013 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #12 tristessehivernale dedi: 10.15.7 mi deniyorsunuz? EFI 10.15.4 için hazırlanmıştı, ondan olabilir belki. Takıldığınız yerin görselini de yüklemeniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Denediğim imaj bu.
tristessehivernale dedi: 10.15.7 mi deniyorsunuz? EFI 10.15.4 için hazırlanmıştı, ondan olabilir belki. Takıldığınız yerin görselini de yüklemeniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Denediğim imaj bu.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.512 Makaleler 60 Çözümler 820 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #13 Sanırım o ekran kartının 2 modeli var. Tam modeli nedir? Ayrıca her halukarta uygun bir GPU edinmeni öneririm.
Sanırım o ekran kartının 2 modeli var. Tam modeli nedir? Ayrıca her halukarta uygun bir GPU edinmeni öneririm.
U umutsahin91 Kilopat Katılım 27 Kasım 2013 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #14 claus dedi: Sanırım o ekran kartının 2 modeli var. Tam modeli nedir? Ayrıca her halukarta uygun bir GPU edinmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Hem fermi olanı var hem de kepler olanı var. Eski olanı hangisi ise bende ki o ekran kartı. O kadar uğraşmama rağmen lochb kısmında takılıyorum. Apple logosunu dahi göremiyorum. Son düzenleme: 6 Kasım 2020
claus dedi: Sanırım o ekran kartının 2 modeli var. Tam modeli nedir? Ayrıca her halukarta uygun bir GPU edinmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Hem fermi olanı var hem de kepler olanı var. Eski olanı hangisi ise bende ki o ekran kartı. O kadar uğraşmama rağmen lochb kısmında takılıyorum. Apple logosunu dahi göremiyorum.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.512 Makaleler 60 Çözümler 820 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #15 O halde sorun yaratabilir.