Değerli moderatörlerim, uzun uğraş sonucunda IGPU'yu tanıtım. Şimdiki sıkıntı ise sistemi açtığımda 5dk falan gibi ekran ışığı kapanıyor sonra açılıyor. Bunun çözümü var mıdır?
Tamamdır, ben size yollayacağım.
Lütfen Config.plist dosyasını 5 dakika içinde indir. MediaFire üzerine şu anda giremediğim için şahsi iCloud hesabıma yükledim
Store, organize and collaborate on files and folders with iCloud Drive. Easily upload, delete or recover files. Changes will sync across your devices with iCloud.
Tamamdır, ben size yollayacağım.
Lütfen Config.plist dosyasını 5 dakika içinde indir. MediaFire üzerine şu anda giremediğim için şahsi iCloud hesabıma yükledim
Store, organize and collaborate on files and folders with iCloud Drive. Easily upload, delete or recover files. Changes will sync across your devices with iCloud.
Yine dosyayı iCloud üzerine yüklemek zorunda kaldım. Aşağıdaki dosyayı kullanınız. Yarın 17:30'dan sonra silerim dosyayı. 01:00' a kadar sonucu yazarsanız bakarım
Yine dosyayı iCloud üzerine yüklemek zorunda kaldım. Aşağıdaki dosyayı kullanınız. Yarın 17:30'dan sonra silerim dosyayı. 01:00'a kadar sonucu yazarsanız bakarım
iGPU'nu G1 modeli ancak belirtilene göre G4/G7 modelleri destekliyor. Ancak bunu tanıtanlar olmuş. Bu yöntemleri deniyordum. İstersen vazgeçmeyelim. Çünkü yapanlar var. FakeID ile yapanlar var
IGPU'nu G1 modeli ancak belirtilene göre G4/G7 modelleri destekliyor. Ancak bunu tanıtanlar olmuş. Bu yöntemleri deniyordum. İstersen vazgeçmeyelim. Çünkü yapanlar var. Fakeıd ile yapanlar var