Rog Bazooka Megapat Katılım 26 Mart 2016 Mesajlar 95 Çözümler 3 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #1 macOS sanal makinesi üzerinden legacy boot için boot dosyası oluştururken bu hatayı alıyorum:
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 29 Ocak 2022 #2 Rog Bazooka dedi: macOS sanal makinesi üzerinden legacy boot için boot dosyası oluştururken bu hatayı alıyorum: Eki Görüntüle 1287342 Genişletmek için tıkla... İndirilenler klasörüne OpenCorePKG mevcut mu? Eğer mevcutsa adının "OpenCorePKG-master" olduğuna emin olun.
Rog Bazooka dedi: macOS sanal makinesi üzerinden legacy boot için boot dosyası oluştururken bu hatayı alıyorum: Eki Görüntüle 1287342 Genişletmek için tıkla... İndirilenler klasörüne OpenCorePKG mevcut mu? Eğer mevcutsa adının "OpenCorePKG-master" olduğuna emin olun.
Rog Bazooka Megapat Katılım 26 Mart 2016 Mesajlar 95 Çözümler 3 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #3 453482 dedi: İndirilenler klasörüne OpenCorePKG mevcut mu? Eğer mevcutsa adının "OpenCorePKG-master" olduğuna emin olun. Genişletmek için tıkla... Evet OpenCorePKG-master adı klasörün.
453482 dedi: İndirilenler klasörüne OpenCorePKG mevcut mu? Eğer mevcutsa adının "OpenCorePKG-master" olduğuna emin olun. Genişletmek için tıkla... Evet OpenCorePKG-master adı klasörün.
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 29 Ocak 2022 #4 Rog Bazooka dedi: Evet OpenCorePKG-master adı klasörün. Genişletmek için tıkla... OpenCore'u buradan yeniden indirin ve adını "OpenCore" yapıp aşağıdaki kodu Terminal'e girmeyi deneyin. sudo ~/Downloads/OpenCore/Utilities/legacyBoot/BootInstall_X64.tool
Rog Bazooka dedi: Evet OpenCorePKG-master adı klasörün. Genişletmek için tıkla... OpenCore'u buradan yeniden indirin ve adını "OpenCore" yapıp aşağıdaki kodu Terminal'e girmeyi deneyin. sudo ~/Downloads/OpenCore/Utilities/legacyBoot/BootInstall_X64.tool
Rog Bazooka Megapat Katılım 26 Mart 2016 Mesajlar 95 Çözümler 3 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #5 Hocam işlem bitti. Fakat şu an flash belleğime 3. bir bölüm daha geldi EFI diye. Sizin attığınız EFI klasörünü hangi bölüme atacağım?
Hocam işlem bitti. Fakat şu an flash belleğime 3. bir bölüm daha geldi EFI diye. Sizin attığınız EFI klasörünü hangi bölüme atacağım?
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 29 Ocak 2022 #6 Rog Bazooka dedi: Hocam işlem bitti. Fakat şu an flash belleğime 3. bir bölüm daha geldi EFI diye. Sizin attığınız EFI klasörünü hangi bölüme atacağım? Eki Görüntüle 1287387 Genişletmek için tıkla... Sadece "EFI" yazan partisyona atın OC EFI yerine.
Rog Bazooka dedi: Hocam işlem bitti. Fakat şu an flash belleğime 3. bir bölüm daha geldi EFI diye. Sizin attığınız EFI klasörünü hangi bölüme atacağım? Eki Görüntüle 1287387 Genişletmek için tıkla... Sadece "EFI" yazan partisyona atın OC EFI yerine.
Rog Bazooka Megapat Katılım 26 Mart 2016 Mesajlar 95 Çözümler 3 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #7 Attığınız EFI klasörünü EFI bölümüne attım açılışta boot mismatch hatası alıyorum. Elinizde farklı bir boot dosyası var mı?
Attığınız EFI klasörünü EFI bölümüne attım açılışta boot mismatch hatası alıyorum. Elinizde farklı bir boot dosyası var mı?
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 29 Ocak 2022 #8 Rog Bazooka dedi: Attığınız EFI klasörünü EFI bölümüne attım açılışta boot mismatch hatası alıyorum. Elinizde farklı bir boot dosyası var mı? Genişletmek için tıkla... OC EFI kısmındaki EFI dosyasını silebilir misiniz?
Rog Bazooka dedi: Attığınız EFI klasörünü EFI bölümüne attım açılışta boot mismatch hatası alıyorum. Elinizde farklı bir boot dosyası var mı? Genişletmek için tıkla... OC EFI kısmındaki EFI dosyasını silebilir misiniz?
Rog Bazooka Megapat Katılım 26 Mart 2016 Mesajlar 95 Çözümler 3 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #9 453482 dedi: OC EFI kısmındaki EFI dosyasını silebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef yine aynı hatayı alıyorum.
453482 dedi: OC EFI kısmındaki EFI dosyasını silebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef yine aynı hatayı alıyorum.