ovarlokmakinesi Hectopat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 OpenCore ile Big Sur kurulum ekranına geldim, Disk İzlencesi'nden boş bir hard diskimi "Apple journaled" ile formatladım ve reinstall MacOS'i seçtim fakat bu hatayı aldım.
OpenCore ile Big Sur kurulum ekranına geldim, Disk İzlencesi'nden boş bir hard diskimi "Apple journaled" ile formatladım ve reinstall MacOS'i seçtim fakat bu hatayı aldım.
Çözüm claus 18 Haziran 2023 Tamamdır aynı hata olursa yeni ve uygun bir SMBIOS girip Reset NVRAM atıp dener misin?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.700 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #2 Tüm sistemin nedir ? APFS olarak biçimlendirip dene. Artı 0 Eksi
KS KS ovarlokmakinesi Hectopat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 claus dedi: Tüm sistemin nedir ? APFS olarak biçimlendirip dene. Genişletmek için tıkla... İntel İ5 3470 AMD Radeon R7 250 (FakeID) 12GB RAM Samsung 500GB EVO SSD Zaten APFS olarak biçimlendirmiştim, indirme dosyaları bozuktur diye tekrardan indirdim, yine olmadı galiba Catalina yükleyeceğim: Artı 0 Eksi
claus dedi: Tüm sistemin nedir ? APFS olarak biçimlendirip dene. Genişletmek için tıkla... İntel İ5 3470 AMD Radeon R7 250 (FakeID) 12GB RAM Samsung 500GB EVO SSD Zaten APFS olarak biçimlendirmiştim, indirme dosyaları bozuktur diye tekrardan indirdim, yine olmadı galiba Catalina yükleyeceğim:
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.700 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #4 Tamamdır aynı hata olursa yeni ve uygun bir SMBIOS girip Reset NVRAM atıp dener misin? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS ovarlokmakinesi Hectopat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #5 claus dedi: Tamamdır aynı hata olursa yeni ve uygun bir SMBIOS girip Reset NVRAM atıp dener misin? Genişletmek için tıkla... İMacPro1,1 SMBIOS'unu denedim ve oldu, teşekkürler. Artı 0 Eksi
claus dedi: Tamamdır aynı hata olursa yeni ve uygun bir SMBIOS girip Reset NVRAM atıp dener misin? Genişletmek için tıkla... İMacPro1,1 SMBIOS'unu denedim ve oldu, teşekkürler.