ovarlokmakinesi Hectopat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #1 OpenCore ile macOS Big Sur USB'mi hazırladım ve başarıyla açtım. Fakat kurulum ekranında klavye ve mouse çalışmıyor, klavye ve mouse fotoğrafları loopa giriyor. XHCI-Unsupported.kext kullandığım halde. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2023
OpenCore ile macOS Big Sur USB'mi hazırladım ve başarıyla açtım. Fakat kurulum ekranında klavye ve mouse çalışmıyor, klavye ve mouse fotoğrafları loopa giriyor. XHCI-Unsupported.kext kullandığım halde.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #2 USBPort yamasi oluşturdunuz mu?
ovarlokmakinesi Hectopat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #3 Kleyn dedi: USBPort yamasi oluşturdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet. ovarlokmakinesi dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... USBToolBox.kext yerine UTBDefault.kext kullanmışım dalgınlıktan, düzeltince çalıştı. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2023
Kleyn dedi: USBPort yamasi oluşturdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet. ovarlokmakinesi dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... USBToolBox.kext yerine UTBDefault.kext kullanmışım dalgınlıktan, düzeltince çalıştı.