tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.016 Makaleler 63 Çözümler 170 10 Nisan 2022 #11 Kurmak ayrı, kullanmak ayrı. Zorlayıp kurarsın da, hemen hemen her şey kasar. Donanım hızlandırman olmayacak çünkü.
Kurmak ayrı, kullanmak ayrı. Zorlayıp kurarsın da, hemen hemen her şey kasar. Donanım hızlandırman olmayacak çünkü.
fuyki Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 113 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #12 tristessehivernale dedi: Kurmak ayrı, kullanmak ayrı. Zorlayıp kurarsın da, hemen hemen her şey kasar. Donanım hızlandırman olmayacak çünkü. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Yine de kurmak için önerebileceğiniz bir konu veya video var mı? Ne olursa olsun bir denemek istiyorum açık konuşmak gerekirse.
tristessehivernale dedi: Kurmak ayrı, kullanmak ayrı. Zorlayıp kurarsın da, hemen hemen her şey kasar. Donanım hızlandırman olmayacak çünkü. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Yine de kurmak için önerebileceğiniz bir konu veya video var mı? Ne olursa olsun bir denemek istiyorum açık konuşmak gerekirse.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.016 Makaleler 63 Çözümler 170 10 Nisan 2022 #13 Yani herhangi bir kurulum videosuna bakabilirsin. Sistemden sisteme kurulum videosu olmaz, EFI olur. EFI için de ne yaparsın bilmem.
Yani herhangi bir kurulum videosuna bakabilirsin. Sistemden sisteme kurulum videosu olmaz, EFI olur. EFI için de ne yaparsın bilmem.
fuyki Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 113 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #14 tristessehivernale dedi: Yani herhangi bir kurulum videosuna bakabilirsin. Sistemden sisteme kurulum videosu olmaz, EFI olur. EFI için de ne yaparsın bilmem. Genişletmek için tıkla... Bu SSD ve HDD gözükmeme problemi neden kaynaklıdır? Desteklenmeyen sistem parçalarından mı?
tristessehivernale dedi: Yani herhangi bir kurulum videosuna bakabilirsin. Sistemden sisteme kurulum videosu olmaz, EFI olur. EFI için de ne yaparsın bilmem. Genişletmek için tıkla... Bu SSD ve HDD gözükmeme problemi neden kaynaklıdır? Desteklenmeyen sistem parçalarından mı?
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.016 Makaleler 63 Çözümler 170 10 Nisan 2022 #15 BIOS'ta SATA:AHCI olmasına rağmen görünmüyorsa Config veya EFI kaynaklı olabilir.
fuyki Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 113 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #16 tristessehivernale dedi: BIOS'ta SATA:AHCI olmasına rağmen görünmüyorsa Config veya EFI kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
tristessehivernale dedi: BIOS'ta SATA:AHCI olmasına rağmen görünmüyorsa Config veya EFI kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim