Selam ben kurulum yapmaya çalışıyordum macOS gözükmüyordu. Kendim yapmaya çalıştım ama daha fazla hata verdi bende hocalara sorayım dedim. EFI @tristessehivernale @yusufklncc
USB'nin içindeki EFI klasörünü silin ve bu EFI'yi USB'ye atıp kendinize uygun configi config dosyaları adlı klasörden EFI/OC'ye atıp config.plist olarak değiştirin ve tekrar deneyin.
USB'nin içindeki EFI klasörünü silin ve bu EFI'yi USB'ye atıp kendinize uygun Config'i Config dosyaları adlı klasörden EFI/OC'ye atıp config.plist olarak değiştirin ve tekrar deneyin.
Hayır config dosyasını düzenleyip snapshot yapmanıza gerek yok, sadece uygun configi yerleştirip boot etmeyi deneyin. Sonrasında kendiniz ayarlamalar yaparsınız.
Hayır Config dosyasını düzenleyip snapshot yapmanıza gerek yok, sadece uygun Config'i yerleştirip boot etmeyi deneyin. Sonrasında kendiniz ayarlamalar yaparsınız.
OpenCore menüsü geldikten sonra macOS'i seçtikten sonra mı yoksa hiç menü bile gelmedi mi? Hiç menü gelmediyse BIOS ayarlarını kontrol edin, başında UEFI ibaresi olan USB'yi seçin.
OpenCore menüsü geldikten sonra MacOS'i seçtikten sonra mı yoksa hiç menü bile gelmedi mi? Hiç menü gelmediyse BIOS ayarlarını kontrol edin, başında UEFI ibaresi olan USB'yi seçin.