U umutcan2444 Kilopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 478 12 Nisan 2023 #1 İlk kez Hackintosh kurmayı deniyorum OpenCore boot menüsü geliyor seçmeme vakit kalmadan Windows'a 10 kilit ekranına atıyor bunu nasıl çözebilirim?
İlk kez Hackintosh kurmayı deniyorum OpenCore boot menüsü geliyor seçmeme vakit kalmadan Windows'a 10 kilit ekranına atıyor bunu nasıl çözebilirim?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.919 Çözümler 245 12 Nisan 2023 #2 umutcan2444 dedi: İlk kez Hackintosh kurmayı deniyorum OpenCore boot menüsü geliyor seçmeme vakit kalmadan Windows'a 10 kilit ekranına atıyor bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Config dosyasını OpenCore Configurator ile açınca bir adı vardı onu hatırlayamadım düzenleyebiliyordun dilimin ucunda.
umutcan2444 dedi: İlk kez Hackintosh kurmayı deniyorum OpenCore boot menüsü geliyor seçmeme vakit kalmadan Windows'a 10 kilit ekranına atıyor bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Config dosyasını OpenCore Configurator ile açınca bir adı vardı onu hatırlayamadım düzenleyebiliyordun dilimin ucunda.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.196 Makaleler 6 Çözümler 555 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 12 Nisan 2023 #3 BIOS'ta Fast Boot açıksa kapatın.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.891 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 12 Nisan 2023 #4 Konu açarken donanımlarını girmen gerekiyordu.
U umutcan2444 Kilopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 478 12 Nisan 2023 #5 Silinen üye dedi: Konu açarken donanımlarını girmen gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... AMD Ryzen 5 2600. Gigabyte B450M Gaming. RX 6600 8 GB.
Silinen üye dedi: Konu açarken donanımlarını girmen gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... AMD Ryzen 5 2600. Gigabyte B450M Gaming. RX 6600 8 GB.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.891 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 12 Nisan 2023 #6 Microsoft OneDrive 1drv.ms Dener misin? İçindeki 6 Core olanın adını config olarak düzelt. Başlığın çözümü ise yüksek ihtimal config içinde Misc kısmında timeout değerinin düşük olması olabilir ya da show picker kapalıdır.
Microsoft OneDrive 1drv.ms Dener misin? İçindeki 6 Core olanın adını config olarak düzelt. Başlığın çözümü ise yüksek ihtimal config içinde Misc kısmında timeout değerinin düşük olması olabilir ya da show picker kapalıdır.
U umutcan2444 Kilopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 478 12 Nisan 2023 #7 Silinen üye dedi: Microsoft OneDrive 1drv.ms Dener misin? İçindeki 6 Core olanın adını Config olarak düzelt. Başlığın çözümü ise yüksek ihtimal Config içinde misc kısmında timeout değerinin düşük olması olabilir ya da show picker kapalıdır. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz EFI ile install Ventura'ya tıklayabildim. Tıkladıktan sonra böyle bir hata verdi Technopat'a yükleyemedim güvenlik hatası veriyor. Hata - Image on Pasteboard Simple and lightning fast image sharing. Upload clipboard images with Copy & Paste and image files with Drag & Drop pasteboard.co
Silinen üye dedi: Microsoft OneDrive 1drv.ms Dener misin? İçindeki 6 Core olanın adını Config olarak düzelt. Başlığın çözümü ise yüksek ihtimal Config içinde misc kısmında timeout değerinin düşük olması olabilir ya da show picker kapalıdır. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz EFI ile install Ventura'ya tıklayabildim. Tıkladıktan sonra böyle bir hata verdi Technopat'a yükleyemedim güvenlik hatası veriyor. Hata - Image on Pasteboard Simple and lightning fast image sharing. Upload clipboard images with Copy & Paste and image files with Drag & Drop pasteboard.co
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.891 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 12 Nisan 2023 #8 BIOS güncel mi? BIOS ayarların tam mı? Above 4G Decoding ayarı açık olsun ayrıca.
U umutcan2444 Kilopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 478 12 Nisan 2023 #9 Silinen üye dedi: BIOS güncel mi? BIOS ayarların tam mı? Above 4G decoding ayarı açık olsun ayrıca. Genişletmek için tıkla... BIOS'um F51 eskiden güncellemiştim. Birkaç sürüm çıkmış. Above 4G decoding ayarı kapalı ve açık aynı şekilde hatayı veriyor.
Silinen üye dedi: BIOS güncel mi? BIOS ayarların tam mı? Above 4G decoding ayarı açık olsun ayrıca. Genişletmek için tıkla... BIOS'um F51 eskiden güncellemiştim. Birkaç sürüm çıkmış. Above 4G decoding ayarı kapalı ve açık aynı şekilde hatayı veriyor.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.891 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 12 Nisan 2023 #10 BIOS'un güncel olsun.