566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.942 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #31 Doğru yapmışsınız. EFI USB'de olduğuna göre USB olmadan boot edemezsiniz. Yanlış kişiyi alıntıladınız galiba.
Doğru yapmışsınız. EFI USB'de olduğuna göre USB olmadan boot edemezsiniz. Yanlış kişiyi alıntıladınız galiba.
tekinodvc Centipat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #32 566156 dedi: Doğru yapmışsınız. EFI USB'de olduğuna göre USB olmadan boot edemezsiniz. Yanlış kişiyi alıntıladınız galiba. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam ama galiba benim ekran kartı yine olmadı başka çözümünüz var mıdır?
566156 dedi: Doğru yapmışsınız. EFI USB'de olduğuna göre USB olmadan boot edemezsiniz. Yanlış kişiyi alıntıladınız galiba. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam ama galiba benim ekran kartı yine olmadı başka çözümünüz var mıdır?
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.942 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #33 High Sierra kullanmalısınız olmadıysa.
tekinodvc Centipat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #34 566156 dedi: High Sierra kullanmalısınız olmadıysa. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam yardımlarınız için teşekkür ederim
566156 dedi: High Sierra kullanmalısınız olmadıysa. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam yardımlarınız için teşekkür ederim
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.891 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 8 Nisan 2023 #35 Hocam yama için gerekli olan işlemleri henüz yapmadınız bir şeyin olmadığı yok. Reset NVRAM yaptın mı en son dediğimi yaptıktan sonra?
Hocam yama için gerekli olan işlemleri henüz yapmadınız bir şeyin olmadığı yok. Reset NVRAM yaptın mı en son dediğimi yaptıktan sonra?
tekinodvc Centipat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #36 Silinen üye dedi: Hocam yama için gerekli olan işlemleri henüz yapmadınız bir şeyin olmadığı yok. Reset NVRAM yaptın mı en son dediğimi yaptıktan sonra? Genişletmek için tıkla... Buradan nasıl yapacağım yönlendirme şansınız var mı hocam. Dosya Ekleri image.jpg 197 KB · Görüntüleme: 44
Silinen üye dedi: Hocam yama için gerekli olan işlemleri henüz yapmadınız bir şeyin olmadığı yok. Reset NVRAM yaptın mı en son dediğimi yaptıktan sonra? Genişletmek için tıkla... Buradan nasıl yapacağım yönlendirme şansınız var mı hocam.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.891 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 8 Nisan 2023 #37 Buradan değil. Yeniden başlattıktan sonra OpenCore menüde Reset NVRAM seçeneği olması lazım ona basacaksın.
Buradan değil. Yeniden başlattıktan sonra OpenCore menüde Reset NVRAM seçeneği olması lazım ona basacaksın.
tekinodvc Centipat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #38 Silinen üye dedi: Buradan değil. Yeniden başlattıktan sonra OpenCore menüde Reset NVRAM seçeneği olması lazım ona basacaksın. Genişletmek için tıkla... Hemen bakıyorum tekinodvc dedi: Hemen bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada ekran kartım kapalı gözüküyor. Silinen üye dedi: Buradan değil. Yeniden başlattıktan sonra OpenCore menüde reset NVRAM seçeneği olması lazım ona basacaksın. Genişletmek için tıkla... Burası galiba.
Silinen üye dedi: Buradan değil. Yeniden başlattıktan sonra OpenCore menüde Reset NVRAM seçeneği olması lazım ona basacaksın. Genişletmek için tıkla... Hemen bakıyorum tekinodvc dedi: Hemen bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada ekran kartım kapalı gözüküyor. Silinen üye dedi: Buradan değil. Yeniden başlattıktan sonra OpenCore menüde reset NVRAM seçeneği olması lazım ona basacaksın. Genişletmek için tıkla... Burası galiba.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.942 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #39 Config dosyasına gelin, Quirks kısmındaydı sanırım. AllowNvramReset True'mu? Ama CleanNvram.efi'yi de deneyin. Misc -> Security -> AllowNvramReset True olacak. Son düzenleme: 8 Nisan 2023
Config dosyasına gelin, Quirks kısmındaydı sanırım. AllowNvramReset True'mu? Ama CleanNvram.efi'yi de deneyin. Misc -> Security -> AllowNvramReset True olacak.
tekinodvc Centipat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #40 566156 dedi: Config dosyasına gelin, Quirks kısmındaydı sanırım. AllowResetNVRAM True'mu? Ama CleanNvram.efi'yi de deneyin. Genişletmek için tıkla... losephus hocamın hocamın methodunu deneyim olmazsa deneyeceğim hocam
566156 dedi: Config dosyasına gelin, Quirks kısmındaydı sanırım. AllowResetNVRAM True'mu? Ama CleanNvram.efi'yi de deneyin. Genişletmek için tıkla... losephus hocamın hocamın methodunu deneyim olmazsa deneyeceğim hocam