K1ng06 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 351 Makaleler 5 Çözümler 1 7 Ağustos 2023 #1 OpenCore kurarken okuduğum makalede yeni açılmış bir hesap kullanılması öneriliyor kendi iCloud hesabını kullanırsam sorun çıkma ihtimali ne kadar.
OpenCore kurarken okuduğum makalede yeni açılmış bir hesap kullanılması öneriliyor kendi iCloud hesabını kullanırsam sorun çıkma ihtimali ne kadar.
Çözüm tristessehivernale 7 Ağustos 2023 Kendi hesabını kullanabilirsin, ben 4 yıl boyunca kendi hesabımı kullandım ve bir sorun yaşamadım.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 7 Ağustos 2023 #2 Kendi hesabını kullanabilirsin, ben 4 yıl boyunca kendi hesabımı kullandım ve bir sorun yaşamadım. Artı 1 Eksi Çözüm
J Jupiter Parliyor Femtopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 195 Çözümler 1 7 Ağustos 2023 #3 Ben Ben bir kere hacktinosh yaptim, iPhone'daki hesabimla giris yaptim ve oyun indirdim. Bir kac program indirdim. 2 yil kadar oldu bu olay. Ayni hesabi iPhone'da kullaniyorum simdi. Bir sorun olmadi. Artı 1 Eksi
Ben Ben bir kere hacktinosh yaptim, iPhone'daki hesabimla giris yaptim ve oyun indirdim. Bir kac program indirdim. 2 yil kadar oldu bu olay. Ayni hesabi iPhone'da kullaniyorum simdi. Bir sorun olmadi.