OpenCore OpenCore Windows 11 dualboot nasıl yapılır?

e.n.e.s

Kilopat
Makaleler
5
Windows 11 ile Big Sur'u dualboot yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı anlamadım.

1631955247368.png

@AcRe Und

Son düzenleyen: Moderatör:
Yiğit Gençer hocamı severim ama onun yaptığı imajda sorun almıştım, OSXINFO'nun imajıyla kurmuştum.
Evet dediğiniz gibi bazenleri Yiğit Gençer hocamızın da yaptığı imajlarda sorun olabiliyor ama genelde hızlıca düzeltiliyor hatalar. Ama cidden ben pek OSXINFO'nun yaptığı imajları beğenmiyorum çünkü sanki biraz baştan salınmış gibi duruyor imajlar. Ama çok zorda kalınırsa (yani hiçbir yerde imaj yoksa) belki kullanılabilir ama onun dışında ben pek tercih etmiyorum OSXINFO'nun imajlarını.

Merhabalar, hangi kısımda takıldığınızı sorabilir miyim? Çünkü şu anlık yanlış yaptığınız bir şey yok gibi. Bir de osxınfo'nun imajlarını kullanmanızı pek önermem çünkü imajları genelde pek iyi olmuyor ve genelde hata çıkartıyor.

Hazırlayan kişi güncelleyemiyor rahatsızlığı vardı o yüzdendir.

Merhabalar, hangi kısımda takıldığınızı sorabilir miyim? Çünkü şu anlık yanlış yaptığınız bir şey yok gibi. Bir de OSXINFO'nun imajlarını kullanmanızı pek önermem çünkü imajları genelde pek iyi olmuyor ve genelde hata çıkartıyor.
Bugüne kadar 4 kez OSXINFO imajı kullandım herhangi sorun yaşamadan kurulum yaptım hocam. İmaj hazırlarken macOS kurulum medyasında herhangi değişiklik yapmıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı