Maalesef bir sonuç elde edemedim. 12 dakika kala offline içinde Online mod içinde aynı hatayı alıyorum. Farklı sürümleride denedim ama sonuç değişmedi 12 dakika kala aynı hatayı almaya devam ediyorum.
Ayarlarınızı varsayılana çevirin. Sadece aşağıdakileri yapın:
Secure Boot > Disabled
Sistem > UEFI
CFG Lock > Disabled
SATA > AHCI
Secure Boot'a erişebilmek için muhtemelen CSM'ı devre dışı bırakmanız gerekecek. Intel MSI anakartlarda falan öyleydi en azından. Şu an kullandığınız EFI'de, Reset NVRAM yaptıktan sonra tekrar kurulumu deneme şansınız var mıdır acaba?
Ayarlarınızı varsayılana çevirin. Sadece aşağıdakileri yapın:
Secure Boot > disabled.
Sistem > UEFI.
CFG lock > disabled.
SATA > AHCI.
Secure Boot'a erişebilmek için muhtemelen CSM'ı devre dışı bırakmanız gerekecek. Intel MSI anakartlarda falan öyleydi en azından. Şu an kullandığınız EFI'de, reset NVRAM yaptıktan sonra tekrar kurulumu deneme şansınız var mıdır acaba?
USB 2.0 portunda deneme şansınız var mı? Ayrıca hangi program ile USB'ye yazdırdınız? Son olarak başka bir 16'lık USB varsa ona da yazdırmayı deneyebilirsiniz.
Kod:
Mar 31 18:07:20 iMac osinstallersetupd[449]: IFJS: Package Authoring Error: access to path "/tmp/com.apple.pkg.testing" requires <options allow-external-scripts='true'>
USB 2.0 portunda deneme şansınız var mı? Ayrıca hangi program ile USB'ye yazdırdınız? Son olarak başka bir 16'lık USB varsa ona da yazdırmayı deneyebilirsiniz.