Opencv ile time modülü

goofy

Kilopat
Daha fazla  
Opencv ile işlediğim videomda yazı okuma işlemi yapıyorum. Videonun kestiğim kısmında yazanları okuyup yazdırıyorum ama ben bunu bir kere yazmasını istiyorum ama o ben diğer yazıya geçene kadar ayrı ayrı yazdırıyor. Bunu nasıl her okuduğunu sadece bir kere yazmasını sağlayabilirim. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
Bir de yazı okuma işlemi için pytesseract kullanıyorum bu yüzden mi bilmiyorum ama videom normalden çok daha yavaş ilerliyor(slowmotion gibi).bunun sebebini ve düzeltme yöntemini bilen varsa yazarsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okunan son yazıyı bir değişken üzerinde tutup yeni okunan değerin son yazılan değer ile aynı olup olmadığını kontrol edin. Eğer yeni bir yazı okumuşsa yazdırıp son okunan yazı değişkenini güncelleyin.

2. soru hakkında yeterli bilgim yok.

Çok teşekkür ederim ama şöyle bi sorun var ard arda aynı metin gelebilime ihtimali var.
Yani son okuduğu metin Ali ise ondan sonra gelende Ali olabilir.

Çok teşekkür ederim ama şöyle bi sorun var ard arda aynı metin gelebilme ihtimali var.
Yani son okuduğu metin Ali ise ondan sonra gelen de Ali olabilir.
Zaten bu yüzden son gelen metni bir yerde tutup yeni gelen ile aynı mı diye karşılaştırıyoruz.

Aşağı yukarı buna benzer bir şekilde bahsettiğiniz sorunu çözebilirsiniz.
Python:
last = ""; # Döngü dışında.

current = readTextFromImage()
if not last.__eq__(current):
    print(current)
    last = current

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…