DrChopp Kilopat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2018 #1 Hocam editör moda nasıl geçicez biraz detaylı anlatır mısın ? Aynı durum bende de var günlerdir çözüm arıyorum.
Hocam editör moda nasıl geçicez biraz detaylı anlatır mısın ? Aynı durum bende de var günlerdir çözüm arıyorum.
Çözüm PhilippaTR 3 Ağustos 2018 DrChopp dedi: Hocam editör moda nasıl geçeceğiz biraz detaylı anlatır mısın? Aynı durum bende de var günlerdir çözüm arıyorum Genişletmek için tıkla... Dostum aynı sorunu aldım ben de. Open IV'yi aç, yukarıda fıle var. Orada edıtor mode yazıyor zaten tıkla. Sonra ekrana yesıl bır kısım gelıecek Update ıle ılgılı. Onu da hallet oyuna gırersın.
DrChopp dedi: Hocam editör moda nasıl geçeceğiz biraz detaylı anlatır mısın? Aynı durum bende de var günlerdir çözüm arıyorum Genişletmek için tıkla... Dostum aynı sorunu aldım ben de. Open IV'yi aç, yukarıda fıle var. Orada edıtor mode yazıyor zaten tıkla. Sonra ekrana yesıl bır kısım gelıecek Update ıle ılgılı. Onu da hallet oyuna gırersın.
m4st3r-x Decapat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2018 #2 Yardım edecek yok mu arkadaşlar? Artı 0 Eksi
PhilippaTR Decapat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 3 Çözümler 1 3 Ağustos 2018 #3 DrChopp dedi: Hocam editör moda nasıl geçeceğiz biraz detaylı anlatır mısın? Aynı durum bende de var günlerdir çözüm arıyorum Genişletmek için tıkla... Dostum aynı sorunu aldım ben de. Open IV'yi aç, yukarıda fıle var. Orada edıtor mode yazıyor zaten tıkla. Sonra ekrana yesıl bır kısım gelıecek Update ıle ılgılı. Onu da hallet oyuna gırersın. Artı 0 Eksi Çözüm
DrChopp dedi: Hocam editör moda nasıl geçeceğiz biraz detaylı anlatır mısın? Aynı durum bende de var günlerdir çözüm arıyorum Genişletmek için tıkla... Dostum aynı sorunu aldım ben de. Open IV'yi aç, yukarıda fıle var. Orada edıtor mode yazıyor zaten tıkla. Sonra ekrana yesıl bır kısım gelıecek Update ıle ılgılı. Onu da hallet oyuna gırersın.
m4st3r-x Decapat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2018 #4 PhilippaTR dedi: Dostum aynı sorunu aldım bende Open IV'yi aç, yukarıda fıle var orada edıtor mode yazıyor zaten tıkla. Sonra ekrana yesıl bır kısım gelıucek Update ıle ılgılı onu da hallet oyuna gırersın. Genişletmek için tıkla... Dostum dediğin yöntemi izledim herhangi bir yeşil bir şey ekranda çıkmıyor. TW le bağlanıp yapar mısın rica etsem? Kimse cevap vermiycek mi? Artı 0 Eksi
PhilippaTR dedi: Dostum aynı sorunu aldım bende Open IV'yi aç, yukarıda fıle var orada edıtor mode yazıyor zaten tıkla. Sonra ekrana yesıl bır kısım gelıucek Update ıle ılgılı onu da hallet oyuna gırersın. Genişletmek için tıkla... Dostum dediğin yöntemi izledim herhangi bir yeşil bir şey ekranda çıkmıyor. TW le bağlanıp yapar mısın rica etsem? Kimse cevap vermiycek mi?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 21 Mart 2021 #5 Demek ki mod zaten güncel. Artı 0 Eksi