F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.623 Çözümler 2 11 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. GTA 5 Türkçe yama için Open IV kurmam gerekiyor fakat kuramıyorum. Hata alıyorum. Aldığım hatanın fotoğrafını aşağıya bırakıyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2023
Arkadaşlar merhaba. GTA 5 Türkçe yama için Open IV kurmam gerekiyor fakat kuramıyorum. Hata alıyorum. Aldığım hatanın fotoğrafını aşağıya bırakıyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor?
6 658936 Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 15 11 Haziran 2023 #2 Onu Silin. OpenIV V4.1 + Offline setup download – GTA 5 mod OpenIV is a multi-purpose editor and archive manager for PC versions of Grand Theft Auto V, Grand Theft Auto IV/EFLC... gta5mod.net Buradan offline sürümü indirip kurunuz. Artı 0 Eksi
Onu Silin. OpenIV V4.1 + Offline setup download – GTA 5 mod OpenIV is a multi-purpose editor and archive manager for PC versions of Grand Theft Auto V, Grand Theft Auto IV/EFLC... gta5mod.net Buradan offline sürümü indirip kurunuz.